Fadern min

Det får mig att må dåligt att veta att du inte är ok pappa. Jag får ångest och skuldkänslor när jag inte sitter där brevid dig och håller dig sällskap när du inte mår bra. Jag vet att du kanske tänker att jag inte skulle vilja se dig må dåligt. Men det handlar om att jag vill vara med dig och få dig på bättre humör. Det gör ont i hjärtat att du inte är min granne, jag vill vara med dig tills du mår bättre.
Ville bara ha det sagt.



Idag mår jag inte bra, eller jag lever ju och kan stå på benen men psyket känns inte helt stabilt... But know what? There´s a new day tomorrow...


xoxoLinn
<3

känner mig viktig!

Asså nu är det såhär. Vi ska göra ett arbte på datorkunskapen som ska handla om ett speciellt ämne och jag valde "följ en idrottares historia" och efter ett tags tänkande så frågade jag Petter om jag fick skriva om mig själv. Sex år på papper alltså. Mina Prestationer och allt det där ska jag skriva om. Varför jag sitter och skriver här är just för att jag ska skriva om mig själv och behöver inte skriva ut någon information som alla andra ska göra. Så ännu ett arbete jag ska göra...

Kan ju passa på att skriva ner de saker jag måste göra, mest för att påminna mig själv!

Läsa svenska, mytologier. 52-105 typ.
Läsa "den tusende gången"!
Skriva bokrapport i svenska (den tusende gången)
Engelska läxa, Läsa 51 och 53, göra uppgifter på s 53
Samhällsarbetet om min kommundel i Haninge. TILL IMORGON!
Datorkunskapsarbetet om mig och min IDROTT. (prestationer, placeringar med mera!)

Roligaste datorkunskapen idag. Att diskutera med tobe och zacke är aldrig tråkigt!
Dom satt och filmade oss när vi satt och flummade. mihi, det vill jag inte se..

xoxoLinn
<3

mm

Sitter på den som vanligt tråkiga samhällslektionen. Ska egentligen sitta och slita med mitt arbete men ajg har tyvärr glömt allt material hemma, så det blir att slita med det när jag kommer hem senare...

Vi slutar denna lektion om cirka tio miinuter, sen har vi ingen rast, utan börjar direkt med datorkunskap. SUCK. Fast den lektionen är rolig bara för att det är petter som är lärare. hihi

Jag funderar på att bara dra till Haninge centrum en snabbis efter skolan och kolla om det finns någon kjol eller någon som jag kan köpa...Måste ha kläder i massor nämligen...

Nej nu kommer nog vi avrunda snart, så det är väl bäst att börja logga ut och grejer.. Mihi.
Uppdaterar på datorkunskapen tror jag!! :D DVS snart iallfall!!mohha
Jag är så duktig...


puss på örat.

xoxoLinn

Grafisk form.

Nu har jsut grafisk form börjat och vi sitter och väntar på att våran lärare, Robert ska lägg ner sin mobiltelefon och börja visa oss hur vi ska göra idag.
Vi ska göra ett omslag till en tidning. Tror att det kan bli rätt kul faktiskt! hih

Efter den här lektionen så har vi lunch, efter lunchen har vi samhälle och sen har v datorkunskap. När den lektionen är slut så är klockan FYRA! GOSH!

Jag vill hem och sova i min säng, nu nu nu!
hihi nu ska jag lalla runt lite :D

Jag vill dit, SOO BAD!

xoxoLinn
<3

Samhäll suger apkuk

Sitter på samhälle och skriver ett arbete vi har fått i uppgift att göra. Vi ska skriva om våran kommundel i Haninge...
Usch vad det är tråkigt! Den här lektionen är två timmar lång! Vi slutar alltså klockan tolv. Så nu är det inte så lång tid kvar.

Efter skolan idag ska jag åka hem och städa igenom hela mitt rum och sedan sätta in en ny säng och möblera om reält..

Nej, nu ska jag återgå till arbetet. HAHA det kommer ju gå.. jätte-BRA!

ciao.

xoxoLinn
<3

MJ Pear

när jag var på flygplatsen på väg från Norge så gick jag ju såklart en sväng i tax-fre:en. Jag kollade bara efter en enda sak, nämligen Marc Jacobs parfym Splash Pear. Den luktar så himla gott! Näsa gång jag är på en flyplats, slår jag till. Den kostade runt 500 och flaskan den var i var enorm. Så den tycker jag defenetivt skulle vara värd en femhundring!

Himmelsk


Igår hade jag ett reält snack med min pappa. Och jag kände en otrolig lättnad, över att han förstår. Jag vet inte om du hörde det men jag blev så glad för att du ringde och brydde dig så att jag började gråta. Fyra veckor kvar, sen får du stå ut med mig i en vecka :D

Idag fick vi även tillbaka våra matteprov, vill ajg kalla det för. Jag tycker inte alls att det var särskillt svårt, även fast jag gjorde lite fel lite här och var. Det slutade med ett VG och en GULD-stjärna. hahah.
Jag tycker Niklas, (våran matte-lärare) är skön. Idag så sa vi att vi var trötta och frågade om vi fick sluta efter att vi ade fått tillbaka proven och bara för att en i våran klass gissade rätt på "bonusfrågan" som fanns på provet så fick vi det. "bonusfrågan" var, "vad heter mina två döttrar?" Och vi tackar Anna för att hon gissar så bra!

Ikväll ska jag gå ut med Angelica, WIHU! Länge sen nu, VÄLDIGT länge sen!

xoxoLinn
<3

jag tror jag tänker för mycket ibland

Vad är det nu då.. tänker nog de flesta.. fine, stick!

Jag vet inte vad som är fel på mig. Jag ska alltid tänka negativt på allt hela tiden, tänker bara på de saker som jag inte är nöjd med. Fattar inte varför jag inte bara kan se de positiva sakerna i mitt liv och överväga dom med dom negativa.
Jag antar att jag vill göra någonting åt allt negativt, jag skulle aldrig klara av det. Det krävs en hel värld att göra det.
Jag skulle kunna sitta hur länge som helst och berätta detaljerat hur jag vill att saker och ting ska vara. Detta gäller inte bara för mig själv, utan för andra också. Menar inte att jag vill styra hela jorden utan att jag tar åt mig för mycket av hur andra har det, ibland blir det så mycket att jag inte klarar av mig själv. Men det betyder inte att jag ska bli mer ego och bara tänka på mig själv för det skulle jag inte heller klara av.
Jag har aldrig velat att folk ska tycka illa om mig, jag hatar verkligen det. Jag vill bli omtyckt, är inte det självklart att man vill det? jag vet inte. Jag är inte den som spelar falsk heller. När jag verkligen inte kan stå ut med vissa prsoner, visar jag det. Men det är så jävla sällan det faktiskt händer. Ja mamma, belive it or not.
Är det kanske på stor tid att jag inser att man inte kan bli älskad av alla

Det finns en person som jag verkligen inte står ut med längre. Jag har stått ut med denna person i ca sex år och nu orkar jag inte mer. Jag vill bara försvinna från ditt fula fejs, men inte ifrån dom som finns i din närhet, som även är min närhet. Jag Hatar dig för sakerna som du gjort mot mig, de sakerna som du gjort mot mitt psyke. Jag är helt jävla förstörd på grund av dig. Jag letar fortfarande efter den personen jag fick höra att du var, men vet du vad? Han finns inte. Helst av allt vill jag bara försvinna från dig, slippa se ditt fula fejs varje dag. Men om jag skulle försvinna från dig då skulle andra runt omkring dig inte orka leva. Det är en sak som jag är säker på, men någon gång måste det hända. Även fast jag bara är 15 år så vill jag bort, bort, bort, bort. Jag tror inte att det kommer ta så lång tid tills jag flyr heller. Om det är fly jag måste göra för att må bra, så gör jag det. För vem vill inte ha ett normalt liv?



Måste bara påpeka att jag skrev ett jävligt långt inlägg igårkväll men det var en fitta som stängde av modemet så halv försvann. TACK! Nu kan jag inte skriva det som jag skrev igår, jag var bättre då...


Nu sitter jag i skolan, slutar runt tre. Fuck! Jag vill bara hem och sova. Hem och sova och aldrig gå upp. SOVA SOVA SOVA.
Jag behöver kärlek, jag lider stort.

xxoo
Linn


ja..

xoDu vet när man bara tappar viljan på grund av en liten detalj? Jo, just det flög in i mitt huvud för sisådär en fem minuter sen.
Jag fattar inte varför jag ska ta alla saker så allvarligt? Gosh girl let go fffs.

Idag gick jag på engelskan och Grafisk form sen orkade jag inge mer. Jag hade ont i huvudet, mådde illa och en mensverk på det. mm me like...
Så jag drog faktiskt hem. Känner mig fortfarande lite smått hängig och så men det får väl jag stå ut med. Sängen kallar och jag ska faktiskt lyssna på den och lägga mig.
Imorgon blir det Matte klockan nio till kvart i tio tror jag? Efter det skulle jag ha rörlig bild men ajg tror inte att det blir ngt, hörde att hon skulle iväg typ. Så då drar jag hem typ sen måste jag komma till idrotten och säga att jag finns och att jag inte kan vara med på ett par veckor för min fot.

extra kärlek till Jonna idag! Jag älskar dig.

xoxoLinn
<3


testresultat

idag fick jag svar från både röntgen och vårdcentralen om mig fot.
Det enda dom sa var att jag var tvungen att vila i två veckor och sedan börja köra försiktigt.
Känns inte så jättebra men jag vill bara att den ska bli bra.

Ikväll ska jag ner på träningen iallafall och lyssna på lite grejor och kanske säga till laget att jag itne får träna på två veckor.. ähm eller så får dom ta reda på det själva :)

nu ska jag fortssätta tracka Fredrik en stund, sen åker jag upp till torvalla

xoxoLinn
<3

Hemma igen

Så, igår kom jag hem från Norge men hade ingen tid att blogga.
Precis när jag kom hem från arlanda så var det abra att byta om och dra på träning.
Helgen har varit bra! Jag har fått till en ny frisyr med lugg, mer uppklippt och kortare. men jag tycker att det ser helt ok ut!
Idag ska jag till handens närsjukhus och röntga foten antar jag. Jag skulle dit och göra ngt typ.

Jag har även köpt en ny jacka:D
från H&M
xoxo
Linn
<3

bye swe

Nu drar jag till Norge, kommer hem på söndag.
Take care guys!

Love ya´ll

xoxoLinn
<3


Nålar

Idag var jag på fotolektionen, sen drog jag till centralen och hämtade ut min biljett och sen drog ajg till läkarn.
Jag skulle bara dit för att kolla upp min fot som är lite fuckad men han verkade göra det till feta grejen. Fick liksom ta blodprov i armen som är skitobehagligt! *Han gjorde det typ dåligt så nu är jag ömm och har blåmärke där han satte in nålen. Han gjorde dessutom två gånger, eftersom att han missade första gången... suck
OCH! Jag ska till handens närsjukhus på måndag till röntgen och kolla vad dom säger. fuck så jag får inte träna på tio dagar... MINST. fan fan fan.
Jag kan inte tänka mig att inte åka till Torvalla varannan dag och träna, det finns inte med på min världskarta. fan

Nu ska jg ner och tvätta lite kläder som jag inte orkade göra förut och sen ska jag packa.

xoxoLinn
<3

Imorgon drar jag!

-

school

Sitter då i skolan för er som inte redan har fattat det..
Har just haft min första lektion, matte..
Ska snart gå in på nästa som är rörlig bild. Vi håller på med en musikvideo nu.
ähhhhm, efter skolan tror jag att jag drar till centralen och hämtar mina biljetter till norge.
Imorgon bär det av till vårdcentralen klockan 13.20,
På fredag är det fredrikadagen men jag kan ju inte vara med eftersom att jag åker til Norge tidigt på morgonen. Pratade om det med min metror just och han sa att jag var tvungen att snsöka ledighet bara för det där med studiebidraget men hahha jag får ju inte ens det. jag får ju barnbidra fortfarande :D
men jag får väl ta och ansöka om det då, ialfall!

Nej nu ska jag gåååå, ciaaao

xoxoLinn
<3

Norway on Friday

Är det bara jag som tycker att min rubrik rimmar lite?!
Ja, hur som helst så ska jag åka dit på Fredag och bo hos faster och även hälsa på pappa.
Det ska bli kul att båda få umgås med tante (faster på norska) och pappa.

Idag har jag faktiskt stannat hemma från skolan. Mådde inte så bra i morse när jag äntligen steg ut ur sängen. Snackade med mamma och sen vid klockan tre, mötte jag upp Lisa på Drottninggatan och vi gick mot wayne´s coffe och köpte en bagel, snackade och lekte med sockret.
Efter ett tag så började vi röra oss ut därifrån mot adidas som låg mittemot men dom hade typ inga fina grejer där... Eller jo en tröja faktiskt, i liked it! Men som vanligt så suger det att ens gå in i en affär om man inte ahr pengar...
Lisa skulle dra iväg på dans och jag skulle dra mig hemåt. Men jag kunde bara inte motstå att gå in på en H&M och kolla på mössa och jacka. Jag provade en kostymaktig jacka. Har inte vågat göra det förut eftersom att jag har inte trott att jag passar i det. Men det visade sig se ganska bra ut faktiskt:O Blev förvånad faktiskt.
Men då är frågan om jag ska köpa den, eller köpa en riktig vinterjacka istället?!

Imorgon bär det av till skolan iallfall! Börjar klockan nio och slutar klockan två.
På torsdag ska jag iväg till vårdcentralen och kolla upp min fot. Hoppas att jag får reda på vad fan det är frågan om nu iallfall!

Sedan på fredag morgon, tidig morgon! ska jag dra mig till centralen och åka till norge och sen kommer tante och hämtar upp mig i Oslo.

CIAO

xoxoLinn
<3


Linn Christina Johnsen

Nu har jag kommit hem från träningen för inte allt så länge sen. Den var inte alls så jobbig som jag trodde att den skulle vara.

Så, när jag kom hem fick jag feta anfallet, men vadå? Jo massa känslor från överallt verkligen. Jag vet verkligen inte vad jag ska göra, antar att jag får typ lägga mig och försöka tänka på sakerna och sen försöka somna för att orka gå en jävligt lång skoldag imorgon.

fyfan vad jag hatar kvällar som dessa, när man känner att all bara är pissigt jobbigt.
Det finns såklart vissa saker som är jobbigare än andra men det finns en grej som jag verkligen få ångest av. Jag vet fanimig inte vad jag ska göra. jag blir så jävla less.

Orkar inte mer, bye

xoxoLinn
<3

mi

Waiting, day to day it goes through
My lips are sealed for him
My tongue is tied to a dream of being with you
To settle for less is not what I prefer

So bottle up old love, and throw it out to sea
Watch it away as you cry
Now a year has passed
The seasons go

mohaho

Dåligt med uppdatering eftersom att jag inte har så mycket att skriva om just nu.
Ähm skolan går fint, träningarna går bra förutom att jag har gjort illa foten lite... Ska ringa vårdcentralen och se vad dom säger..

Ja typ så mycket hade jag att berätta...

Skriver när det har hänt något som jag vill berätta då ;)

xoxoLinn
<3


todays

såå, vad händer idag då peeps?

Fram tills ikväll ska jag bara chilla galet. Jag måste tänka, tänka, tänka och åter tänka. På vad? Jo massor.
Ikväll ska jag träffa Mupp Fredrik. möhö.

xoxoLinn
<3

smilegropar

Vad är smilegropar gjorda av egentligen. Eller asså varför har man dom?
Kan det inte vara celluliter?

ähm

jahapp, nu är snart ännu en skolvecka avklarad. imorgon börjar jag klockan tio över tolv men har lovat att äta lunch med muppFredrik. Och det betyder att ajg ska vara där elva.. SUCK, sen måste han hjälpa mig med mina engelska glosor. Asså det är sjukt, dom glosor vi ahr fått finns inte ens med i lexikonet. Kan ju vara lite svårt att översätta skiten då?

Nu har jag just varit nere och tagit bort mitt smink. Det är skönt att ha det borta men de tär inte så vackert att kolla på mig, alla jävla finnar ploppar ju fram som fan.

imorgon efter skolan som slutar runt två, ska jag dra till haningen centrum med johanna. Hon vill snacka lite och kolla på lite grejer. Så dit drar jag.
Efter det ska jag hem och käka och sen iväg på träningen! Jag måste börja fundera på att kolla upp min fot snart alltså. Jag kan inte ens göra en jävla rondat! fyfan...

Idag blir det läggdags tidigare än alla de andra dagar på denna vecka. Orkar inte, somnar ju nästan på lektionerna...

xoxoLinn
<3


tisdag

rast tills klockan ett.
Då har vi samhälle i en timma kanske..
Efter samhället så har vi datorkunskap i två timar, så jag slutar klockan fyra idag.

när jag kommer hem måste jag göra alla läxor, det är inte så mkt, men jag måste bara göra dom..
Bland annat, fixa alla foton och ta den sista bilden, nämligen självporträttet där jag itne själv får vara med. Har nog en idé om vad jag ska göra.

Nu ska jag geeka runt ett tag..

xoxoLinn
<3

Lungnet före stormen?

Happ, nu sitter jag här i skolan och det är tio minuter tills vi börjar men ändå så är det bara ca tre personer från min klass som har kommit...

Idag känner jag inte att jag mår så bra, ingen aning om varför. Jag känner mig bara hängig och vill egentligen bara lägga mig och sova. Jag snoozade i en timme i morse, bara där liksom. Jag skulle ha stannat hemma kanske? Aja nu är jag här iallfall och vi slutar redan vid klockan två så jag tror att jag kan klara mig om jag anstränger mig. haha...

Ikväll är det träning som gäller, styrka och kondition, yäy my favourite....

xoxoLinn
<3

kräftis

Har kommit hem från kräftskivan at rosenqvist´s för ca en halvtimme sen. Var bara tvungen att logga in och checka leeget lite.
Fastnade en stunt men nu ska jag gå och lägga mig...

Imorgon är det party i Tyresö, min gammelfarmor fyller år. HAHA!
This might be the last time granny...
God natt

xoxoBävern
<3

usch föfan

Så, nu har jag just duschat och ska snart börja med att föna håret. Ska nämligen vara klar tills klockan tre.
Jag ska på kräftskiva ikväll hos familjen rosenqvist med janssons och rusth. Det kommer nog bli feting kul.

Jag vet dock inte vad jag ska ha på mig eftersom att vi ska sitta ute i ett partytält och det är typ pissigt kallt ute...
Tror nog inte att det kan bli legings iallfall, kommer frysa häcken av mig då...


Asså jag vet inte varför, men jag känner mig så jävla ensam nowadays. Och vad fan kan det bero på? Ärligt talat så har jag ingen aning. orkar inte skriva mer nu...

ciao,
xoxoLinn
<3

very skön skoldag

Idag börjar jag klockan tio över tolv och slutar runt två. Är inte det typ übernice?

Just nu håller jag faktiskt på att städa i mitt rum. Måste bara försöka proppa in alla mina kläder i garderoben också.
Mammi... jag behöver en ny garderob :( Och säng btw :Dhaha

Direkt efter skolan så drar jag till torvalla. Varför? tidsfördriv. Sitta och käka med jonna typ. Thahah så får inte glömma att packa ner tränngskläder också..

nej nu måste jag fortsätta min städning, inte så mkt kvar, bara lägga in alla kläder, ta ner smutskläder,  damsuga, städa lite till. äähm..

cya
xoxoLinn
<3


Hej hopp

fitt-dag!
Jag hade ställt min väckarklocka extra tidigt för att hinna bestämma vad jag skulle ha på mig och all den dära skiten. MEN! jag stängde av alarmet när jag sov. Så jag försov mig till klockan åtta och vi började klockan nio. Damn, och varför jag skulle gå upp tidigare var ju också för att vi hade skolfoto idag. Så det slutade med att jag missade bussen såklart, så jag gick hem igen och fick skjuts av min madre. Första lektionen var foto och då var det några som visade upp sina bilder de hade i läxa. De flesta gjorde faktiskt riktigt bra ifrån sig och jag blev nästan lite rädd. Tänk om jag kommer suga dase när jag gjort min läxa. Så iallfall.... jag fick en läxa i slutet av lektionen, nämligen de läxor de andra hade fått på sina lektioner som dom hade haft innan och den ena var riktigt klurig hahha. Jag vet hur jag ska förklara den men jag vet itne vad jag ska fota för att folk ska förstå.  Sen den andra läxar var att jag skulle fota sex foton till sex olika ord. Allt detta tills på onsdag nästa vecka. Jag måste verkligen hitta något bra alltså...

Efter fotot hade vi lunch. Två timmar skulle den egentligen va men eftersom att vi hade skolfotografering klockan halv två så hade vi ingen lektion tills dess. Asså jag blev sjukt ful på mitt självfoto! det var verkligen helt jävla sjukt. jag vill inte ens beställa den för att det var så fult (man fick se efter man hade tagit). Som tur var så hann jag ju ta kort i globen och dom kom i posten idag och dom var faktikst rätt så hyffsade. JAg klarar mig med dom.

Efter fotot hade vi engelska, och då kollade vi vidare på hercules.

Måste bara säga en sak till..
Jag får en sådan rolig känsla när jag pratar eller ser dig. Och jag kan säga att det är en positiv känsla. Jag vet inte varför det ahr blivit så men jag bara känner så iallafall. Jag vill fortfarande inte hoppas för mycket eller något.

SAMTIDIGT som jag fortfarande har kvar känslor för en viss annan också.
Jag ska lösa detta på ngt sätt..

Hahha lite konstigt där på slutet, fick nog inte riktigt ut vad jag ville säga men det spelar ingen roll faktiskt

Imorgon börjar jag klockan 12:10 men jag måste gå upp tidigt iallfall eftersom att jag MÅSTE städa mitt rum, annars kommer mamma bokstavligen döda mig hahha. Hon kommer lacka så hårt. HAHHA!


Nu ska jag försöka kolla lite på heroes. ciao

xoxoLinn
<3


trög eller vad

Det gäller att kämpa, så länge det finns något att kämpa för.
Men det handlar också om att inse, när slaget är förlorat.



Och när fan ska jag börja fatta?
Tror bara att jag helt enkelt inte vill inse att det är som det är.
Fan.



Biatch, vart är du?

Inte så mycket till skolan inte..

Idag började jag klockan kvart i nio men när jag kom dit så hade han ändrat det till klockan nio istället.
Då hade vi matte, och han gick igenom bråk som ajg faktiskt redan kan. Så jag gjorde de talen vi skulle göra och sen slutade vi. Efter matten skulle vi ha rörligt foto eller ngt men den lärare var tydligen på möte och det blev inget av, den lektionen var rätt lång också. Så det var bara att vänta på att matsalen skulle öppna. Under tiden gick vi runt lite och hälsade på några vi känner. Efter lunchen så träffade jag angelica en snabbis, hon hade nämligen hittat RASMUS i en tidning, dock med en tjej.  Men still, nu vet hon iallfall vad han heter. fun fun!

Efter lunchen skulle vi ha idrott i torvalla och den hade blivit framflyttad aå att vi skulle kunna sluta tidgare men när vi kom dit så var det bara fem stycken varav en med kläder med sig. Ähm så läraren släppte hem oss. Så jag slutade i princip klockan tio i morse egentligen.

Nu ska jag göra engelskaläxan typ, inte svår alls. Ska söka på mitt stjärntecken och sen ta ut några adjektiv och översätta dom.

sooo........ bye for now

xoxoLinn
<3

datakunskap

sitter på datorkunskap nu och våran lärare petter håller på att gå igenom någonting med vklass som är brandbergens motsvarighet till dexter fast lite mer spejsad.
Denna lektion slutar klockan fysa! goosh två timmars lektion. Och eftersom att jag inte fått något sånt konto än så kan inte jag  logga in och så, men jag sneglar lite. Det ser inte alls så svårt ut...

det finns btw två tjejer i klassen som är riktigt bitchiga. alla utom typ fem styken i klassen fick frånvaro från samhället idag. Vi satt och väntade så att våran lärare skulle komma så att vi kunde ha lektion men han kom aldrig så vi satt kvar. När det hade gått 45 minuter så kommer dom som var på lektionen och var fett bitchiga när vi frågade dom om varför dom inte sa till. fifan.. så vi fick ofrivillig frånvaro, mindre kul..

nu ska jag lyssna på läraren mahaha. ciao

xoxoLinn
<3

Hola

Nu har jag just varit och ätit lunch med muppFredrik. Det blev fisk och potatis.
Sen skulle han visa runt mig lite i skolan, men det verkade inte som om att han visste så mycket mer än vad jag gjorde AHAH!

Nu sitter jag här vid dator och nördar mig medans de andra sitter och är sociala. Och som de flesta vet så är inte det min grej riktigt.

Klockan tio i tolv typ, börjar våran nästa lektion som är samhälle, efter det har vi datorkunskap i två timmar.
Efter det slutar vi och då ska jag träffa Beatrice som jag inte har träffat på år känns det som. Vi ska snacka om allt mellan himmel och jord. Det ska bli skönt och få ut det.

Imorgon ska jag även träna igen :D

nu ska jag ta och vara lite social :o

xoxoLinn
<3

du vet inte vem han är förns du har honom

Denna kvällen har jag spenderat med att funderat på en otroligt klurig sak, nämligen  kärlek.
Jag vet vad jag vill, fortfarande efter ett år. Det stora frågan är ju bara om det är värt att kämpa? Kommer du ge igen till slut och fatta hur starkt jag känner. Det är en av sakerna jag sitter och funderar på.
Att det ska vara så himla svårt? Det är bara en fucking känsla!

Det är ju såklart inte allt, det finns en till sak som jag inte kan berätta, verkligen. Det är svårt, jag vill men kan verkligen inte. Det är inget som kommer från någon anna utan som sitter hos mig men verkligen skriker på att komma ut. Jag vet vilka jag kan och inte kan säga det till och det handlar inte om tillit eller inte. Det handlar bara om vem det är och hur den personen kan reagera på det. Det kommer vara en stor chock för vissa och jag vågar inte berätta för just de som jag vet kommer reagera på ett visst sätt. Jag kanske inte får ut de budskapet som jag hade i mitt huvud men imorgon kommer det ut, till en person. Och det är det första som kommer få reda på det, jag är nervös. Hur kommer hon reagera? Jag tror nog inte att det är någon fara med just henne, hon förstår mig alltid, det vet jag. Så jag kan typ inte vänta tills imorgon då jag får verkligen snacka med någon som kan hatera det.

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen faktiskt.

Juste, en sak. Eftersom att vi har datorer i skolan som man får använda på raster m.m så kommer det nog bli en hel del mer uppdatering från min sida.

xoxoLinn
<3

MP08B

så, nu är det klart!
Kom hit (eftersom att jag är i skolan nu) klockan tio då jag skulle komma. Han som skulle visa vägen till min klass glömde typ bort mig :( Men så mötte jag Fanny istället och hon sa till sin lärare som var han som skulle visa mig vägen.
Jag fick typ följa med till hans kontor och han skulle säga vart jag vaar inskriven. Det slutade med att jag fick börja i MPo8b. Fannys klass alltså. Tur det fan!

När jag kom in där i klassrummet och satte mig, såg jag ett bekant ansikte, nämligen Stina som gick i samma klass som migi fyran och femman. Jag vet inte om hon kände igen mig men jag kände igen henne. Måste fråga henne om hon känner igen mig sen, haha har inte gjort det än :S

Hur som helst så känns allt bra faktikst, jag tror att det kan bli bra och allt det dära. Nu har vi rast till klockan tt och jag har fastnat vid datorn lite, men snart ska jag och fanny gå på en liten rundtur typ. Måste ju känna igen mig lite iallfall! hhaha

Efter skolan idag ska jag försöka komma iväg till globen och lämna tillbaka allt och be om en utskrivniingslapp och allt det dära. Hoppas att allt går fint...

Igår var det ju inventering som sagt, och vilka jobbade jag med då? jo Tönt-Jonna och mupp-flisan.. Vi var väldigt duktiga och slutade runt sju. Jag och Johanna gick och köpte lite mat att äta på. Vad köpte jag om inte skagen-macka? SjUKT GOD!!!

Nej nu ska jag tjata på att vi ska gå runt lite :D


xoxoLinn
<3

MP08 a? b?

Skriver om inventerningen igår när jag kommer hem :)

Jo snart ska jag gå till bussen. Och vet ni vad, jag ska börja i en helt ny klass igen. Vad kommer dem tycka? gaah det börjar komma lite nerver faktiskt.

Efter skolan idag ska jag försöka komma iväg till globen beroende på när vi slutar idag. Jag måste lämna tillbaka alla mina saker och skriva ut mig typ.
Jag tror och hoppas att jag har gjort det rätta valet nu. Ja det har jag.

Ähm aa. Hörs senare

Jonna, jag saknar dig mer än vad jag visar!<3

RSS 2.0