haho

Hejhopp
Nu, snart ska jag springa iväg till bussen. Jag ska nämligen på min första träning som tränare. Det ska faktiskt bli kul!

skriver kanske mer sen ikväll om träningen och inventeringen på ica maxi :)

xoxoLinn
<3

merika

Dagen började med att jag var tvungen att gå upp tidigt även fast jag var sjukanmäld till skolan. Varför? jo för att jag skulle till Fredrika och kolla upp och jag fick börja där. Jag var tvungen att vara där till kvart över åtta eftersom att jag inte hittar i den skolan och muppFredrik arbjöd sig att visa mig vart jag skulle. MEN! muppen visade fel. Det var en annan rektor jag skulle gå till.

När jag sedan fick börja prata med rektorn så var jag inte riktigt säker på vad media egentligen var. Så jag fick berätta lite om vad jag tyckte var kul och sånt och sen så tyckte hon att jag skulle kolla på estet-bild och formgivning också. Det var inte så att jag bara fick två papper att läsa på om det olika linjerna utan jag blev skickad upp till självaste avdelningarna. Först var det en trevlig prick som visa mig runt på media avdelningen. Det så fräscht ut faktiskt! Sen förklarade han ju självklart om varje sal och sånt. Sen fick jag prata med Åsa som var min fadder när jag konfimerade mig och jag tyckte att det lät skitbra! När jag var klar med rundturen på media blev jag skickad till estet-bild och formgivning. Där var det en väligt kort tjej som visade mig runt i alla möjliga salar som fanns. Hon ställde mig även precis utanför ettornas lektion och eftersom att dom har glasdörrar, såg att ettor på mig och log. På ett posetivt sätt tror jag. Men jag tror inte att det riktigt var min grej, eller jo till en viss del såklart men media var mer lockande.

Sen stack jag ner till rektorn igen och berättade vad jag helst ville gå. jag fick skriva ner mina personuppgifter och sedan åka vidare till globen för att följa med angelica och lämna alla hennes saker. Jag träffade på några i min klass lite då och då och alla frågade såklart vart jag hade varit och om jag ska sluta och bla bla bla... Lite sorligt var det ju när angelica sa hejdå till sin klass och RASMUS ffs... ähm, sen efter allt det där skulle angelica handla mat på ica och sen drog vi hem.

Efter att jag hade koommit hem så ringer dom från fredrika och säger att det finns en plats kvar till mig på medialinjen. Guess if I´m Happy?
Så på måndag ska jag åka till Fredrika och bli visad till min nya klass. Läskigt! Nu måste jag ju göra ett bra intryck på ännu en klass liksom, hahha!!

nu måste jag gå till bussen, ska nämligen till Torvalla och äta med jonna och sen ska hon äta. Jag kommer nog inte kolla så mycket på träningen. Måste hem

Sen senare ikväll drar jag hem till Lisas place. Lisas mami och papi loves me!

xoxoLinn
<3


ja

När hon stirrar på dina läppar - Kyss henne
När hon puttar dig eller slår dig - Ta tag i henne och släpp henne inte
När hon börjar svära åt dig - Kyss henne och säg att du älskar henne
När hon är tyst - Fråga vad som står på
När hon ignorerar dig - Ge henne din uppmärksamhet
När hon drar sig ifrån dig - Dra henne tillbaka
När hon ser ut som värst - Säg att hon är vacker
När du ser att hon börjar gråta - Håll om henne och säg ingenting
När du ser henne gå - Smyg upp bakifrån och krama om henne
När hon är rädd - Skydda henne
När hon lutar sitt huvud mot din axel - Lyft upp hennes huvud och kyss henne
När hon tar ditt favoritplagg - Låt henne ha kvar det och sova med det en natt
När hon retar dig - Reta henne tillbaka och få henne att skratta
När hon inte hör av sig på ett tag - Försäkra dig om att allt är okej
När hon tvivlar på dig - Försvara dig med sanningen
När hon säger att hon tycker om dig - Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå
När hon tar tag i din hand - Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar
När hon berättar en hemlighet - Håll den hemlig
När hon tittar dig i ögonen - Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det
När hon saknar dig - Är hon sårad på insidan
När du krossar hennes hjärta - Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över - Vill hon fortfarande att du ska vara hennes
När hon laddar upp den här texten - Vill hon att du ska läsa den..

In the name of love

imorgon är det tidigt upp som gäller, ska åka hemifrån med en buss som går 07.03!! Fatta vad tidigt jag måste gå upp och fatta att jag faktiskt behöver somna inatt.

mamma, jag har inte haft en chans att prata med dig de här senaste dagarna eftersom att du är sjuk och sånt. Men om du läser detta så skulle jag gärna vilja prata med dig om skolan. ähm, du kommer inte bli glad utan det tror jag. Men jag måste berätta ett par saker.  :) love you

ähm.
Juste, när jag fick en kram av dig idag blev jag aldeles glad. Det var en sån dära kram som alla måste få. Du kanske inte tänkte på det, men jag tänker på det varje gång. Den är så jävla mysig och jag skulle kunna stå i dina armar för evigt...

idag efter skolan åkte jag till handen och träffade cissi. Vi snackade serious faktiskt. Efter att vi hade hängt lite på donken och så, drog vi hem till cissi. Jag skulle egentligen inte dit men tanken av att slänga sig i henned säng var så lockande! Så jag drog med henne och slängde mig i henned säng som vanligt. Den är obeskrivligt skön alltså! Du får skänka den till mig sen hahha. När klockan blev sex var jag tvungen att dra mot min träning. Jag skulle inte träna men var inte säker på att Linda hade hört mitt meddelande som jag spelade in  utan att säga vem det var så jag drog till träning för säkerhets skull. Linda hade hört och visste att det var jag. Hon ville inte ha mig där eftersom att hon inte vill att jag ska smitta alla så jag satte mig på läktarn ett tag och kollade på. Programmet kan se bra ut, om alla gör ordentligt vilket ingen gör hahha :p När klockan blev åtta var det dags för mig att åka hem, orkade inte kolla längre. Drog hem och satte mig och nu ska jag gå ner och duscha och sen ska jag faktiskt föröska sova. Kan vara en bra idé om jag ska upp aldeles för tidigt imorgon va? Det tycker jag iallafall.

Skriver när jag känner för det nästa gång :)



xoxoLinn
<3

Dax igen då..

Ibland kommer de perioderna som allt bara är skit utan en anledning. Den är här nu, igen.
Så ursäkta om jag är typ depp och klagar på allt och alla.

knasigt typ

Skolan är sisådär igen. Har en tanke i bakhuvudet om att byta skola helt och håller men känns lite som om att kasta pengar i sjön.
Om jag nu skulle byta, skulle det bli till fredrika eller riksäpplet (det tillhör varandra, jag vet). Där känner man så himmlans många känns det som, alla går där liksom.


Jag känner mig förvirrad, varför? ingen aning. känner mig virrig och vet inte vad jag ska ta mig till.


du och du är det första jag tänker på när jag vaknar och innan jag somnar, bla bla bla... allt det där. FUCK ASSÅ!!!
Jag orkar inte med kärlek när det bara går fel hela tiden. Jag vill, men än allt.ÅHHHHHHHHHHHHHHHHH. orkar inte..
äh vafan, jag har klarat mig hittills så vad säger att jag inte skulle klara livet ut. bläää

ska inte förvirra er mer, sååå jag slutar skriva.

xoxoLinn
<3

kaos

Efter en vecka kunde jag inte intala mig själv om att min klass var bra längre. Den suger apkuk.
Så nu ska jag försöka få våran rektor att förstå att jag måste byta klass om jag ska trivas i denna skola. Om han inte flyttar mig till Angelicas klass vet jag intevad jag ska ta mig till.
Jag kommer inte stå ut i ett år med dessa människor, inte ens ett år!?
HOPPASHOPPASHOPPASHOPPAS!!!!

Denna helgen har jag spenderat med älsklings Jonna. Träffade även på Fredrik och Oscar i lördags natt. Det var kuligt typ.
Idag skulle jag egentligen har tränat, men jag har typ blivit sjuk så jag vill hellre vila upp mig så att jag blir frisk snabbare än att det håller i sig i en månad som det brukar göra när jag tränar om jag är sjuk...

Just nu håller jag på och väntar på att min gamla dator ska laddas så att jag kan sätta på den och föra över alla mina gamla bilder och låtar och sånt.
Jag ahr aldrig behövt ladda den nångång förut så jag är lite rädd att den kanske är sönder. Jag måste skynda mig som fan med detta. Ikväll ska niklas ha fått den och kunnat logga in på msn, annars blir priset för mig lägre och jag vill ha det högsta såklart.
I´m not gonna  tell you what all this is about in the end! =)

Det är inte alla som hittar på en så bra dans som mig och Jonna.
Det är inte alla som cyklar hand i hand längs globen som jag och Jonna.
Det är inte alla som dansar lika bra som mig och Jonna.
Det är inte alla som sitter och sjunger kareoke i väntan på ingenting som mig och Jonna.
Det är inte alla som är helt galna över att se varandra för att dom inte har setts på tre dagar som jag och Jonna.
Det är ingen som är som mig och Jonna.
Så enkelt var det!



XoxoLinn
<3

hr04

Idag har vi fått våra id kort och jag ser hemsk ut!
klassen börjar känns mycket bättre, och jag tror att jag skulle kunna stå ut i ett år faktiskt. Så farlig är den inte, tycker dock synd om Angelica, om jag får säga det.

imorgon ska vi få våra kockkläder och jag har visst hört att de var sköna, av monzy såklart. Måste även komma ihåg att ta med mig ett hänglås till mitt skåp också :P jag fick nummer 5 på mitt skåp som även är mitt turnummer, hahha.
Vi ska även få käpa de fina köksskorna imorgon. har hört att dom inte är lika sköna.

Sen måste jag även bara påpeka att det har gått aldeles för lång tid sen jag träffade Jonna! Det var liksom i söndags! om man bortser från träningen i måndags och idag. Vi måste ändra på det fan!!!
haha plutte, love you


xoxoLinn
<3

Long time ago

Har inte varit så engagerad i bloggandet nu på ett tag. Har varit så otroligt stressad för allt och ingenting. Igår började skolan igen. Jag har nu börjat gymnasiet på stockholms hotell och resturangskola. Ähm, ja allt gick väl bra. Klassen är nu i efterhand rätt OK. Det finns faktiskt ett par roliga människor som man faktiskt kan snacka med.

Idag så tog vi skolfoto. Andra dagen :O. Jag stog på bakre ledet mellan Dwane (?) och Malisa. Äääähm. Jag blev skitful som vanligt på alla skolfoton och mitt individuella blev typ likadant som förra året. Det dära stora smilet.. imorgon börjar vi klockan ETT!! vadå sovmorgon?! Skönt iallafall.

När jag kom hem idag så somnade jag faktiskt, jag var så jävla trött. Somnade framför datorn i en timme. Det var väldigt skönt.

Har inget mer viktigt att skriva, inte för att detta var så viktigt men kände att jag behövde uppdatera lite iallafall..

xoxoLinn
<3

cp kärlek

Vill inte skriva något om det, bara nämna det. 
Jag tycker att allt är orättvist och fel runt det ämnet och jag bara känner en otrolig saknad.




Fastnat på just det här klippet, speciellt runt 2:40.

Imorgon ska jag träffa Claudia<33 Vi ska in till fasta och luncha och sen ska jag hem på kvällen och kanske träffa jonna på kvällen elelr på morgonen/dagen därpå. Senare på lördagen blir det matisarna!

hurry up, i´m gonna take all my love back soon. I don´t want to but you´re killing me, or I´m killing my self because of you. please, i fucking loved/love you

xoxoLinn
<3

Dålig lust

Som rubriken försöker förklara så har jag inte orkat uppdatera när vi har haft lägret. Men hur som helst så har det gått superbra och jag är jättenöjd!

Idag var sista träningen med Cris och Christina. Alla lagen visade upp för varandra och alla var duktiga! Ähm.. På dagens träning hann vi även med att ta lagfoton med C&C och ge dom massvis med godis och pressenter. Jag skulle gärna se att seniorerna skjuter lite örnar som hasse sa någon träning innan sommaren. Det klarar ni tjejer, ni är bäst.

Öhm.... aa men allt går jättebra!

Ikväll ska jag njuta av ledigheten, d.v.s, att inte gå och lägga sig tidigt för att det är träning klockan tio dagen efter.
Imorgon ska jag träffa Johan. Fun, fun. Ska få honom att massera mig, har sjukt ont!

Och på fredag ska jag vara med Claudia sis<3

Orkar inte skriva mer nu :)
xoxoLinn
<3

cheer elite juniors

Första träningen med C&C idag i fyra½ timme. Allt se skitbra ut och jag längtar tills vi får resten imorgon. Idag hann vi med hela 26 åttor och har bara 16 kvar. Jag är så glad, det känns så himmlans bra med programmet, det går SKITBRA!
gaah! Har dock redan fått ont i "rygglimporna" (?) och låren. Ähm men jag klarar mig fin och kör på igen imorgon som vanligt. Halv tio utanför torvalla redo att värma upp. Japp nu fan kör vi!
LOVE IT!

xoxoLinn
<3

VÄRK


Tänkte skriva om dagen men jag känner inte att jag vill skriva det. Jag är sur och irriterad och har ont i hela kroppen. Idag måste jag vila mig reält. Imorgon gäller det, BIG TIME!

Sen kan jag ju bara säga att gårdagen/kvällen/natten spenderades med underbara uppblåsbara Jonna! love you


xoxoLinn
<3


linn's underbara kompis jonna skriver!



jag älskar dig linn christina johnsen
tack för att du finns här i mitt liv


you n' me <3






jävla ungfan

Nu sitter jag här nyduschad och är irriterad som fan på min lillebror som skriker som en jävla gris. Allt för att få som han vill verkligen....!

Idag har jag även haft träning med Jra, vi har nu ett säkert tävlingslag och det är bara programmet som fattas. Jag tror att det kommer bli super, även fast jag skulle vilja att det gick två tjejer till i laget. Inte någon speciell bara två till för att få mer bygggrupper. Det var en slapp och skön träning.
Grattis till er som kom in också! och välkommna kanske man ska säga.

Nu ska jag börja föna håret, packa och klä på mig för att sedan dra mig till jonnas place. Vi ska typ äta pizza och göra allt annat vi brukar göra antar jag.

imorgon är det träning på lagnö för alla voltare vilket även gäller mig numera!
xoxoLinn
<3

Fri

idag var jag och  Johanna i torvalla och tränade lite gymnastik och ett par hopp.
När vi hade värmt upp så kom pernilla till oss när vi skulle börja strecha. Hon skulle ta hand om våra volter. Fick lite "personlig-tränare" feeling. Jag bestämde redan igår att jag skulle köra flickis och rondat flickis själv. Det gjorde jag också! Dom kanske inte var så bra men jag har kommit över den spärren att inte våga. Det känns skönt faktiskt. Nu ska jag göra dom i programmet no matter What!
Nej, nu ska jag börja fixa iordning mig lite eftersom att vi ska upp till rosenqvistarna och fika om en timme typ.

Nu börjar de riktiga träningarna också! imorgon ska vi ha en träning utan C&C. På söndag blev jag och Johanna erbjudna att träna gymnastik på Lagnö så det ska vi göra!
Sen är det hårdträning måndag till onsdag hela dagarna med C&C och vi ska få vårat nya tävlingsprogram! Längtar!!!

xoxoLinn
<3


Usa cheer camp

flickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickisflickis

Någon som har fattat vad jag ska göra imorgon?

FLICKIS ffs....


USA CHEER CAMP WITH C&C

Jag drog hem till Johanna men sen drog vi till Torvalla för att kolla på nör mixedlaget tränade. Detta var då min andra träning som jag kollade på och jag blev ännu mer sugen. Johanna kände typ samma sak. Så desperata efter att träna så ska vi fråga pernilla om vi kan få dra ut en mattvåd och öva lite gymnastik bland annat. känns lite pinsamt att inte klara det när dom kommer detta året heller. Nu jävlar ska det voltas från min sida!

Jag har alltid vetat att jag har varit en extrem slösare när ajg väl har pengar på kortet men detta slår nog allt. I fredags så fick jag 950 på mitt kort eftersom att jag skulle åka och shoppa med angelica den dagen. Jag köpte typ ingenting så jag fick massa pengar kvar liksom. Men nu har jag ingenting kvar. Och hur märkte jag detta? jo, när jag stog och skulle betala en sport-BH inne på stadium. Först trodde jag att det var något fel med kortläsaren så jag gick och skulle ta ut pengar istället, men jag får inte ens ut 100 kronor! damn, jag är riktigt sur på mig själv. Jag vet inte ens vad jag har spenderat allt på!? Det är säkert massa smågrejer som jag har köpt lite då och då. Nu måste jag skärpa mig och ta vara på mina pengar på ett bättre sätt. Lära mig att man inte  behöver ha allt man vill ha, eller asså....

Skulle ha varit skönt att få mitt rum städat idag men jag vet fan inte om jag har lust för det. Vilket jag aldrig har verkligen egentligen. Men nån gång måste jag få det gjort, men jag tror inte att det blir idag:D sorry mamma!

xoxoLinn
<3

Jansson

Nu ska jag klä på mig och sen ska jag gå och leka med johanna. Länge sen nu tönt :D

God Natt

Klockan visar inte alls sent, men ändå så är jag så trött att jag skulle kunna lägga mig på golvet och bara somna.

haha angående kryssningen idag, nej vi hängde inte på knatteland och lekte där. Jag och Clara var skittrötta när vi kom dit så vi gick till hoppborgen i knatteland eftersom att det är mjukt att ligga på. Det var det eller att ligga ute på däck typ.

Juste när vi kollade runt på knattelandet så hittade vi typ ett kuddrum med en TV så där slog vi oss ner ett tag.
Sen kom det en lite finsk pojke som var helt Crazy! Vi låg där på lite kuddar mitt i rummet men helt plötsligt så drog han  alla kuddar utom dom som var under oss och samlade ihop dom i en hög för att sedan attakera oss? Vi låg bara där och kollade på TV och plötsligt så kom dett massa kuddar farande.
Vi försökte säga till honom att sluta samtidigt som vi höll på att kissa på oss. Men, han förstod oss inte så vi kanske lite tillbaka men då gick han till sin mamma och skvallrade typ. haha

Vi var såklart inne på Tax Free´n ett antal gånger innan jag köpte en parfym av Jennifer Lopes och den vita toblerone! Smakade just en bit på den och det var sjukt god!!

Hur som helst hade jag det kul iallafall. Jag och Clara flummade runt på båten och fick hicka hela tiden.

När vi skulle åka hissen någonstans så hade jag ett riktigt hög hicka som jag liksom inte kunde hålla inne. i den hissen var det även en svensk/finsk tant som kollade på mig och garvade "det blev lite för mycket idag va?". eh... aa visst! =)

Nej, nu ska jag lägga mig och SOVA! Och imorgon ska jag sova ut eftersom att jag inte har gjort det sen i söndags...

Btw så kom johan och Lisa hem från England idag och angelica åker på lördag...*DAMN*

xoxoLinn
<3

Viking Line

Nu är jag och Clara på båten. Vi har just fått fina jordgubbar på kinderna.
Vi har spenderat morgonen i frukostbuffén, hyttkorridorerna, hoppborgen och i knatteland! Haha!
Vi hittade två datorer i ett rum för lite äldre barn så jag tänkte gå in och uppdatera lite since Johanna och Angelica klagar om det hela tiden.

Juste, min telefon dog mitt i natten och jag hade ställt larm på den. SÅ... jag försov mig tills sex, och vi skulle åka hemifrån halv sju... Mamma kom inte in förns då och väckte mig, suck... Så jag hann inte platta håret och fick sätta upp det i min vanliga bulle som jag brukar ha. Lite tråkigt faktiskt, ville ju ha utsläppt. Hahah vet att dessa saker är helt ointressanta menmen =)

xoxoLinn
<3

Åland

Idag efter jag hade varit med Natta så missade jag såklart bussen hem till mig så jag tog bussen upp till handen istället för att köpa lite grejor. Jag försökte hitta lite trosor typ men hittade inga som jag ville ha.... Jag köpte dock en BH, två par shorts och två par strumpbyxor. Allt detta från H&M. 

Imorgon åker jag på dagskryssning med My familia och Rosenqvistarna minus Philip. Det är en dagskryssning så jag vet inte riktigt vad man gör, men det här gången behöver jag inte gå runt med mamma iallafall(HAHAHAHAHAHAH) jag ska gå runt med Clara som jag inte träffat på aslänge typ!
Morgondagens outfit kommer bli min asosklänning typ! Håret, tänkte jag platta och kanske  göra en fläta över luggen som många har. Ska bli skoj faktiskt


Men nu måste jag gå och lägga mig eftersom att jag ska upp typ 5-5.30 imorgon! So long fuckers.

xoxoLinn
<3


Morgondagens planer

8.20- vårdcentralen, ska kolla allt inför salmonellaprovet som är ett avföringsprov.
10till12- kanske kolla på seniorernas träning.
13-träffa Natalie!

Måste hem sedan på kvällen eftersom att jag ska åka på dagskryssning med massa människor på onsdagmorgon! Clara ska bland annat följa med!

Sen måste jag bara säga en sak. Asså jag har inte varit den som har haft så mycket finnar i ansiktet eller i huvud taget men nu börjar det komma riktigt mycket och jag måste ha akut hjälp, jag kan inte se ut såhär när skolan börjar fan! Någon som har något tips som den vill dela med sig? Det uppskattas stort!

xoxoLinn
<3


underbara helg

Jag har spenderat de senaste tre/2½ dagarna med lovley Jonna och jag måste säga att det har varit underbart! Orkar inte berätta allt vi har gjort och alla detaljer...
Haha vet ni, igår MORSE var jag, jonna och hennes mamma och tränade på gym! Jonna vet hur otränad jag faktiskt är just nu efter två månader utan träning, det suger! Men fan jag måste ju börja någon stans. Så nu sitter jag här och har haft ont i övre ryggen och baksidan av armarna, typ träningsvärk. Haha skönt!
Jonna jag älskar dig och finns här anytime!


www.asos.com

Nu sitter jag och väntar på att Jonna ska komma hem så att jag kan åka till henne.
Samtidigt så sitter jag och kollar på en film på femman, den är rätt så sugande.

Juste jag glömde att berätta att det låg ett packet till mig i köket från Asos. Jag hade nämligen beställt ett linne/klänning bara för att se hur det var att beställa därifrån. Det tog fem dagar för mitt paket att komma fram och frakten kostade bara runt 60 kronor.

Denna har jag nu hemma, och på mig atm

Nej, nu ska jag fortsätta kolla på filmen och sen ska jag väl börja fixa och packa saker som jag ska ha med till jonna.

xoxoLinn
<3

hejrubrikerärintemingrejdirekt

eftersom att Johanna och angelcica klagar på att jag inte skriver så ofta som dom vill så kanske jag ska ta och skriva lite...

I torsdags var jag ju med Jonna. Vi åkte in till stan och shoppade, sen när vi skulle äta mötte vi på sarah och bella på taco bar. Vi gick runt med dom ett tag och jonna och sarah var helt grazy, men roliga :D Jag hittade faktiskt lite saker. Jag köpte, ett tublinne, två par shorts, en plånbok, ett linne, en kjol. Tror inte att det var ngt mer faktiskt. Jonna hittade också lite grejor. Efter att vi hade spenderat en hel dag i stan så åkte vi hem till henne. När vi kom dit så gick vi ut på en promenad och åt cheesburgare. Mums! Sen kom vi hem till henne igen och åt macaroner med falukorv! Sen drog vi ut med cyklarna och cyklade runt lite. Sen åt vi lite mer cheesburgare hahha. Efter det så åkte vi till någon liten godisaffär typ och köpte b&j och lite godis, drog hem och duschade och sen kollade vi på tv tills vi somnade typ. mihihi. Det var kul.:D

Så.. Igår vaknade jag hemma hos jonna och skulle möta angelica i stan vid 12-12.30.  Jag kom till åhlens där vi skulle mötas kvart över 12. Jag letate som en jävla galning efter henne men hittade henne inte. När klockan var ett och jag hade sprungit runt åhlens 100 gånger, gav jag upp. Jag åkte hem och hämtade min telefon. jag klara mig helt enkelt inte utan den. När jag hade hämtat den så kunde vi äntligen bestämma plats och tid! damn. Vi möttes vid plattan och drog till gallerian och kollade. Hittade ingenting där inne... vi drog vidare mot uraban outfitters. åhh vilken affär! Jag hittade ett par solglasögon och Carmex, det är typ ett läppbalsam som blir kallt efter en stund. Blev dock lite smått besvikna när vi fick en plastpåse istället för papperspåse. HAHA!  När vi var på väg ut mot vägen igen så kom det en fram en kille till oss. Och sa att Angelica var "fucking stunning" och ja du är det! han frågade om hennes nummer och grejer! haha. Sen ville han även bjuda med oss på en fest på hans hotell som han bodde på eftersom att han inte var svensk... Han gick typ med oss en bit och snackade. Vad gjorde vi sen? jo vi åkte till coop och köpte hårfärg och b&j fossil fuel typ. Den var god! Vi drog hem till henne och johanna kom. Vi färgade massa hår. Jag var lite blondie för ett tag.  Sen vid tolv var allt färdigt och jag drog hem och sov!

Så nu sitter jag här och har just bestämt med Jonna att jag ska åka till henne när hon har kommit hem frpn pride. yay. får se vad vi hittar på.
Sen ska jag sova hos henne.

Sen fick jag även reda å imorse när jag halvt sov, att jag ska åka på dagskryssning på onsdag och då ska Clara följa med vad jag har förstått ! YAY!

Nej, men nu ska jag fortsätta passa min lillebror.. hahha ciao

ps. dududududuudududuudud!

xoxo Linn
<3


RSS 2.0