vet itne

Tänk om det kunde finnas någon som inte bara ville leka med dig och dina känslor utan verkligen ville ha dig för du är.


Jag frågar mig själv om det finns någon sådan, för som jag ser så sker det endast i filmer. Jag har aldrig upplevt att någon tycker om mig för den jag är. Det har alltid varit så att folk kommer, leker med mig och mina känslor och sen springer de utav helvete.
Jag undrar om jag är ensam om att tycka så eller om det bara är jag som är lite fjantig och tror att det är så.

Whatever...


Klänning från H&M.
 


 


fail

Försov mig, missade svenskan. Kom på graf istället. Nu sitter jag här och Tobbe blev busted nyss, han spelade super mario på genomgången. Retard! Efter detta är det lunch och sedan äckelsamhälle. Efter skolan är det handslaget med Joanna. Nu ska jag göra ett fult DVD omslag. Det stinker Fail.
Idag är det snor som rinner.
ha ett bra liv.
   xoxo
Linn

Jag måste skärpa mig.

 Inte med bloggandet dock, det bryr jag mif inte så mycket om längre. Men jag är för snäll... Jag tilllåter folk att göra vad de vill. Jag har lätt för att förlåta folk och det är inte kul längre. Jag kan inte säga ett skit som inte är übersnällt längre, för då blir de sura på mig och totalignorerar mig. Vad fan är det ni jävla dvärjar håller på med? Har jag inte rätt att ge tillbaka allt som ni har sagt till mig? Alla saker ni gjort mot mig?
Jag tror inte att ni fattar hur ont det gör.. Jag vet att jag har nämt det förut.. men jag är fan inte någon jävla docka som man bara kan kasta runt. Jag har känslor jag med, jag har en kropp som tål lika mycket som eran. Så nu får ni fan ta och lägga av.
Jag vet inte om ni bara ser det som små grejer elelr något men fan ni har gjort det så jävla länge nu och jag orkar inte en sekund till. Jag är trött på er. Kan ni inte bara ta och inse att allt inte kan gå den vägen ni vill hela tiden? Ni är inte mittpunkten på jorden, ni kan inte göra hur ni vill när som helst. Inse att alla människor har känslor och inte en stenkropp. Det gör ont, OK?
Jag orkar inte med er, eller DIG kanske jag ska säga. DU är en jävla satmara, kan du inte bara fatta det!!! Jag är trött på dig och vill inte se dig. Det är du som är huvudet i det hela, ge upp förihelvete!

Jag är sur, märks det?


xoxoLinn
<3

raderat och klart.

Skrev ett långt inlägg om allting som pågår hos mig just nu, men jag raderade hela skiten. Det kommer bara misstolkas och folk kommer bli sura.

Imorgon blir det nog inte någon skola för min del. Är nämligen sjuk, IGEN! så jag ska vara hemma och vila upp mig lite..

Veckan som är kvar.
Fredag - stanna hemma från skolan och träning. Vila upp mig som FAN!
Lördag - Träffa Johanna på förmiddagen och sedan åka och träna på Lagnö! (ingen tid för vila!)
Söndag - Sjunga på Lisas dop om min röst funkar, se om jag kan träna.

Nu ska jag snart ta och hoppa i sängen, eller jag sitter redan i den. Men jag menar, lägga mig ner och sova, SOVA!
 

xoxoLinn
<3


no uppdatering

HAr fortfarande inte fått min dator från reperationen så jag kommer nog inte uppdatera förns i helgen, tragiskt nog.
Cya Then!

xoxoLinn
<3

Pearl harbor.

Jag har just kollat klart på Pearl Harbor som har gått på fyran. Usch säger jag bara. Så mycket känslor som bara kröp fram och jag började tänka på framtiden. Jag vet vad jag vill, men jag vet inte hur jag ska göra för att få det. Detta handlar såklart om den dära skiten kärlek som filem handlar om väldigt mycket tycker jag. Jag ville bara ha någon där brevid mig och jag vet vem jag ville skulle vara där. Men fan, jag vet inte om det någonsin kommer hända. Något fel gör jag ju, men jag har ingen aning om vad det är. Att det alltid ska vara samma sak, jag gör fel. Det är alltid jag som gör det feliga i alla situationer, varesig det handlar om kärlek, vänskap eller relationer i huvud taget. Jag får alltid höra att det var jag som gjorde så att det blev fel, det var bara jag som sa fel ord vid fel tillfälle.. Allt det där får jag höra om och om igen. Jag börjar bli så jävla trött på det. Om ingen säger vad jag gör för fel så kommer jag inte kunna förbättra mig. Då kommer jag göra de där "misstagen" som egentligen inte är mina misstag utan era egna. Jag är ingen jävla docka som man kan slå på hela tiden, jag är inte det. Jag är Linn... Så ge fan i att skylla ifrån er på mig hela tiden.



Och nu till en helt annan sak. Jag har blvit frågad av min tränare att sjunga på hennes barns dop. Jag tänker faktiskt göra det för en gångs skull. Jag har inte sjungit solo sedan jag gick i femman. Så det är en skitstor grej för mig att våga göra det. Mitt lag kommer vara där och lyssna, mina tränare, Lindas nära och kära. och omfg vad jag kommer vara nervös. Men jag ska göra det, jag ska! nu är bara frågan.. Vad ska jag sjunga? kom gärna med förslag!
ni som känner mig väl, vet att jag aldrig skulle ställa mig och sjunga solo i vanliga fall. Det är någonting som jag aldrig skulle göra frivilligt, men nu kommer det. Jag gör det här för mig själv.. För att våga göra det flera gånger.



Idag har jag gjort absolut ingenting förutom att ha suttit här och framför tv:n. jag har inte haft lust helt enkelt =)


Nu ska jag ner och ta min enorma tablett och göra lite mat. Mamma är nämligen inte hemma HAHA


Bild: Landet i sommras

xoxoLinn
<3

halsflussfucker

jag har fortfarande inte fått tillbaka min dator men ska kanske få den på lördag igen! =D

Just nu sitter jag i skolan och Fanny ssitter och tjurar lite längre bort hhaha :D

Jag har inte uppdatera eftersom att jag har varit sjuk hela veckan och är fortfarande typ, men det ska snart bli bra hoppas jag. Jag äter Kåvepenin tre gånger om dagen nu och ska göra det i tio dagar. mmmihih, inte kul

Nu ska jag gå in på ENG/SV och ha lektion,

tack och hej, leverpastej!

RSS 2.0