Hemma från Goetland

Igår klockan halv tio kom jag hem från en underbar klassresa. Det var verkligen kul och jag tyckte att alla kom varandra lite närmare. Vi har bland annat haft Gutakamp, det är ett "spel" med olika grenar, gotländska grenar som tiex kubb. Vårat lag kom trea av fyra lag. Det var kul iallafall. Sen har vi varit i lummelundagrottorna. Det var tråkigt, eftersom att jag redan har varit där en gång i sommras. Fast guiden var het. Han hette Henrik och bodde på gotland men kom från skåne. Ida och Cecilia hittade vart han bodde i Visby och cyklade dit minst tre gånger för att bara kolla på honom. Vi har även cyklat tandemcykel. Det var kul men i slutändan fick man väldigt ont i röven så till slut så fick jag sätta fast en kudde på sadeln. Vi bodde tre kilometer ifrån Visby så vu cyklade från Visby dit och tillbaka. Min cykelpartner var Lisa såklart. Jag satt längst fram och styrde och klagade rätt mkt på Lisa (förlåt). Den sista dagen var vi i visby och shoppade. Jag köpte inte mycket, bara ett par örhängen, ett par gotlandsbyxor och ett armband. Jag hade egentligen tänkt att köpa skor och en axellös vit BH till balen men jag hittade inget av det.

Idag satt jag och snackade med Jennifer från min klass i tyresö och fick reda på att dom har en slags "konsert" med alla låtar från fyran till nian och jag vill gå på den, bara det att det var nästa måndag och då har vi ju bal i skolan... Kanske hinner gå på båda?

Någon frivillig som vill gå med mig på den dära "konserten"? Tror dom har blivit riktigt duktiga.

För övrigt så har vi vårppvisning imorgon inom föreningen. Jag ska dock inte vara med eftersom att jag har missat de träningar dom har satt ihop något(jag var på gotland då). Men jag ska kolla på och sen efter ska jag, jonna, Johanna(?), flisan och kim prova lite saker. Ska bli riktigt kul och jag hoppas att det kommer funka super.
Heroes


Bilder från gotland kommer senare!

xoxoLinn


Goetland

Imorgon drar klass9e till gotland. I början av den här veckan trodde jag att allt skulle bli skit och jobbigt men som tur var löste det sig och nu kommer det bli superfun. Har ännu inte bestämt mig om jag ska sova hos cissi eftersom att jag har kläder på tork som inte kommer torka på tre minuter. Måste nog ringa henne om det.
Sen ska jag väl fråga mamma om hon skulle kunna skjutsa mig till handen imorgon. Lite jobbigt att åka buss med rullväska och det är inte så kul att alla liksom kollar på en heller. För övrigt så ska vi gå i lumelundagrottorna... det är så jävla tråkigt.Sen skulle vi ha någon slags Gutakamp, det borde ju vara som femkamp typ?
Jag tror nog att resorna och nätterna kommer bli roligast. Helt klart. 
Men detta betyder också att ni inte kommer kunna läsa min dåliga blogg på tre dagar... Haha too bad,va?
Något jag inte får glömma att packa ner är nässprej, är lite sjuk.


Bild 1: Människor i hög?
Bild 2: alla tjejer i klassen förutom Bea och Ph

xoxoLinn


börja om från början

Min tanke var ju att fixa lite med designen men jag känner mig inte riktigt på humör för det just nu.
Idag på träningen skulle alla 92or och 93o få reda på om dom hade det som krvdes för att platsa i seniorlaget. Vad gör dom? Jo dom tar nästan alla voltare ifrån junior laget. Så nu står vi där, laget som alltid har haft så mycket voltare till nästan inga alls. Det känns lite som om att dom valde att 93orna skulle få söka bara för att seniorerna behövde voltare. Verkligen, det känns som det. Och eftersom att jag inte gör mina volter själv så sa dom att jag inte kommer platsa i seniorlaget. Varför skulle det vara så svårt att bara ta upp 92or som det var sagt från allra första början. Det har alltid varit bara en årskull i taget. Varför blir just detta året ett undantag? jo för att det är inte så många 92or som voltar, därför tar dom in 93or som voltar. Så nu är frågan, är det värt att gå kvar ett år till om man inte har en aning om man har chans att platsa där nästa år? Jag är verkligen jätteledsen att smultron skulle behöva splittras. Det kommer inte bli samma känsla att komma till träningen, när man vet att halva laget är borta. Det kommer inte bli lika kul när man är tvungen att lära upp nya tjejer till samma nivå som vi var innan. Jag har fattat redan nu att det aldrig kommer funka. Jag har sett och jag är inte dum i huvudet. Smultron kommer sakna er så jävla mycket. Jag kommer inte kunna se det nuvarande laget som smultron. Det var VI 04-08. När alla SMULTRON kommer i samma lag igen, kan jag kalla oss smultron. Förlåt, jag vet att det är taskigt mot de tjejer som verkligen är glada för att ha kommit och allt det där. Men att splittras med dom som man har gått med ända sen man började känns rätt tungt, speciellt om man har gått i sex år.

Gonna miss you like hell. </3

Torsdag

Grattis till nathalie som fyller 16 år idag :D

lunga er

slängde ihop lite bara till designen. Det kommer bli bättre imorgon, lovar.

Dagen efter

Kulmp i halsen, tårar som forsar där ingen ser.
Jag är svag i kroppen och orkar snart inte mer.


Att ignorera en löser ingenting, bara så att ni vet!

Det här fick jag idag; Snea blickar, falska ord från många olika håll, magknip mitt i konserten, fick reda på att man inte kan lita på någon, fick reda på att jag älskar skagenröra, nya blickar på olika människor, posetivt och negativt, massa missade samtal, grattismeddelande, falska grattis, fick reda på att Sofia också fyller år idag M.M

Imorgon är det en vanlig dag i skolan förutom att vi början klockan nio och slutar halv fyra som vanligt. Vet ej om jag kommer stå ut hela dagen. Spanskaarbete ingen har hunnit ens börja på och alla dessa jävla snea blickarna? Helvete, svårt att stå för sin egna åsikt. Orka vända alla mot en. Det är mesigt fan.

MEN! nian är snart slut!! Fy fan vad skönt det ska bli, slippa allt detta. Komma bort från deras blickar, ord, knuffar. FUCK YOU!

xoxoLinn


F_____A________L_____S____K___

Var hur arga ni vill på mig, jag vet att inget kommer ändras iallafall. Jag är arga på er för en anna orsak.
Omedvetet eller medvetet, det kvittar. Gjort är gjort.
Tänker inte skriva mer här eftersom att jag inte får göra det för dig/er. screw u...

Imrogn fyller lilla jag femton år... Känns inte rätt att fylla år imorgon. Det har gått för snabbt och jag hänger inte mer på vad som verkligen händer runt omkring mig. Allt jag får är skit skit skit. Nej juste inte skriva något här var det ju...
Det är konsert imorgon också=) har raggat till mig några från laget att komma och kolla. Fun för dom att kolla på hur vi blowar det...

Djävul v.s Ängel. Vad tror ni att ni ses av andra människor? Vad ser ni mig som?

xoxoLinn


60-års firande

Dagen började med att jag gick upp tidigt, klockan nio. Fixade mig lite inför morfars 60-års party. Det var roligt att vara där i början men sen när det bara kom massa gamlingar så var det inte lika kul längre. Så vid klockan sex så ville jag och magnus dra hemåt. Prtoblemet var bara det att mamma var tvungen att köra moster sara till centraln inna vi kunde åka hem. Vi orkade inte vänta så länge så vi bestämde oss för att ta buss hem. Vi visste att bussen skulle komma halv till tyresö gymnasium. Men icke sa nicke, den gick bara en gång i timmen. Eftersom att klockan var halv då, gick vi till tyresö centrum. det var ganska kul att gå genom centrum eftersom att jag inte varit där på ett antal år. Lite nya affärer och sånt hade kommit.  Satte oss och väntade på att bussen skulle komma. När vi ska gå på bussen möter vi Maria-Pia och Anthony. Anthony och jag gick i samma klass från sexårs till trean och jag har inte sett honom sen dess. Han kände såklart inte igen mig haha. Trevligt att se honom iallafall. Nu är jag hemma och måste packa ner alla scenkläder vi ska ha till imorgon på repet. Jobbigt mycket kläder tror jag att det är. Aja ska väl ta och börja packa en bag...


xoxoLinn

Du vet

BEATRICE JACOBSON (?) I NEED TO TALK TO YOU ON MONDAY =)


Norges Nationaldag

Dagens planer är:
Städa mitt rum ett måste verkligen.
Göra mitt idrottsarbete.
ändra det jag skulle på mitt hemkunskapsarbete
Kolla lite kläder till imorgon.
Plugga lite på SO och NO
Upp till centrum och halndla lite godis

Inte för att jag tror att jag kommer hinna med allt detta men de två sakerna är viktigast faktiskt.

Angående idrotten så har jag och michel ännu en gng bestämt en tid till min egena lektion. Fredag den 30 maj. Jag vill verkligen göra den bra. Ett MVG i idrott skulle ju inte sitta helt fel?

Ska nog ta och börja lite på idrottsarbetet nu=)

Ciao

xoxoLinn

It´s your last...

Jag är så trött på att bli tagen för givet hela tiden.
Jag är säker på att ni vet om ni ska ta åt er eller inte. Det finns vissa som bara skiter i att tala om saker för mig för dom tror att det inte är en stor sak, men när ingen berättar ett skit betyder allt roll för mig. Fattar inte ni att ni stöter ut mig som jag vet inte vad?! Jag blir så jävla less på er. Hur kul är det att vara den som alltid sitter ensam hemma en fredagskväll medans ni sitter hemma med varandra och myser. Ni hör inte ens av er! Jag förstår inte varför ni är mina vänner längre. Ni behandlar mig inte som en längre, tyvärr men ni gör inte det. Låt mig vara om ni ska hålla på som ni gör nu.


 

"Vänner är sådana ovanliga människor som frågar hur du har det
och sedan väntar att få höra ett ärligt svar."
you´re not that one.

image8


da daj

Dagen har gått till sähär va,
Jag hade en rätt seg morgon och ville egentligen inte kliva ur sängen men man måste ju. Kom dock lite för sent till spanskan men det bryr jag mig inte så mycket om. I slutet på dagen hade vi extra långt rep med kören. Så jag var i skolan från nio till halv fem. Det var faktiskt inte så jobbit som jag trodde att det skulle vara. Vi hade rep inför våran vårkonsert som vi har på tisdag och torsdag. Det är även min sista konsert i brandbergsskolan. Tragiskt men skönt.

Efter skolan satte jag mig här som vanligt... Sen ringde jag och snackade med Bella en stund. Det var trevligt, bella är alltid pratglad typ xD. Haha

Och nu sitter jag här och borde inte göra annat än plugga, meeeeen...... jag orkar inte.

För övrigt så är jag otroligt glad att jag har dig Beatrice. Det är bara du som förstår hur jag tänker. Du förstår hur jag mår. Du ser när jag bara vill bort. Det är du som kommer fram till mig och frågar hur det är egentligen. Det är du som bryr dig på riktigt.

Förlåt, men jag är trött på er. Jag är trött på att ni stänger mig ute allt mer och mer. Vad har jag gjort mot er?


xoxoLinn


Bolivia

Idag har vi haft operation dagsverke med skolan som sagt.
Jag hade planerat att sova till elva-tolv MEN vem är det som går upp klockan sju och sätter sig och spelar spel på datorn om inte Magnus? Där rök min sovmorgon. Det resulterade till att jag har varit väldigt off och grinig idag. Jag har inte ätit något annat än kladdkaksdeg typ. Har inte haft någon lust att äta. Har spenderat min tid framför dator och TV, sen har jag ju självklart bakat också. Kladdkaksdegarna var väldigt goda (godare än vanligt) med gjorde så att jag fick ont i magen. En bra sak är att jag faktiskt får 250 kronor för det. Bara för att baka sex stycken kladdkakor!

Utöver allt dessa har jag gått runt och tänkt på en enda sak. dig dig dig dig dig dig dig dig. Helvete. Du försvinner inte ur mitt huvud.

xoxoLinn


Nothing and everything

Jag visste inte att det skulle vara så svårt att komma över dig. Nu har jag insett att det aldrig kan bli något igen. Det är slut, för alltid. Det kommer aldrig bli som förr, det är näst inpå omöjligt.
Det var flera månader sen, ändå så saknar jag hela dig allt mer och mer. Jag tänker på dig varenda dag. Jag sa sanningen till dig men du verkade inte tro på det. Det verkade som om du bara sa det du sa bara för att jag sa det jag sa. Kommer saknaden av dig i över ett halvår löna sig? just nu ser det kolsvart ut.

Det som glädjer mig på ena sidan och gör mig rädd på andra sidan är att jag har börjat tycka om en person som jag inte ska tycka om. Tro inte att jag inte märker att du försöker vara runt om mig. Och jag vet vad som hände sist när någon gjorde sådär mot mig. Kommer du göra samma sak? Hur som helst känns det som om jag har en chans att komma över den dära killen som verkligen har suttit som sten i mitt huvud för länge samtidigt som jag inte vill komma över dig. Det ska vara du och jag egentligen. Om jag inte skulle sabba allt så skulle det ha varit det nu. Helvette... Och det som gör så att jag saknar dig ännu mer än faktiskt att jag aldrig får träffa dig. Det är alltid något ivägen för oss båda, det är svårt att bestämma. Men jag vill vara med dig, varje sekund. Helvette jag vill inte ha det såhär...

Hur som helst så hade vi Friidrottsdag idag på Torvalla och det gick riktigt bra för våran klass. Vårat mål med denna dagen var att slå 9F som alltid är bäst på allt. Trots att jag gjorde så otroligt dåligt ifrån mig så lyckades vi. Poängen var lika innan stafetten sattes igång. Om man vann stafetten skulle man få ett poäng. Och vi vann såklart stafetten också. Så Vinnare på Brandbergsmästerskapen 2008 blev vi, 9e. Det betyder också att vi kommer bli uppropade tillscenen på skolavslutningen. RESPEKT!

När jag ändå pratar lite om våran klass kan jag säga att jag idag upptäckte hur mycket alla förändras beroende på vilka man är med. Det är sjukt att man måste ändra sig ifrån fetaste Bitchen till en faktiskt snäll tjej.

Imorgon är det operation dagsverke för hela brandebergsskolan. Och jag ska vara hemma och baka 6 stycken kladdkakor till min morfars kalas i helgen. Och jag får liksom 250 kronor för det. Det kan ju max ta två timmar. Sovmorgon till mig!  Men.... efter att jag ahr gjort de där kladdkakorna så måste jag verkligen ta tag i mina arbeten. Jag måste!

Sen vill jag också säga en sak till alla smultron.
Jag satt och tänkte på oss idag och kom på att det aldrig kommer att bli VI igen. Det kommer inte bli dom dära söta mogna smultronen. Alla försvinner och splittras till olika lag. Visst kommer det vara folk som stanna kvar men då är frågan om det är värt att gå i ett lag som bara leker? Är det verkligen kul att gå i ett lag som inte tävlar i sverige alls? Hur kommer laget bli egentligen? Kommer alla få en chans att tillhöra det "bra" laget. Eller kommer dom som inte kommer med i seniorerna hamna i ett nybörjarlag där man är tvungen att lära upp massa nytt folk?
Det skulle vara så himlans skönt att veta hur det kommer bli i höst.
Hur som helst så kommer jag verkligen sakna oss smultron. Det är ni som har fått mig på bra humör. Ni har fått mig skratta och gråta. Det har nästan alltid varit kul att gå till träningen, för man vet vilka som väntar där. Det är ni smultron.
Efter fem och ett halvt år med er så fäster man sig. Ni är som min andra familj xD Vad ska man säga mer? NI ÄR BÄST. Kärlek till er asså


xoxoLinn


BAL!

Tror att det var idag vi snackade lite om balen i skolan. Och jag blir så sur. Jag vet exakt hur jag vill att min klänning ska se ut. Men jag vet inte vart jag kan hitta den. Jag vill vara fin på balen. Fin håruppsättning, fint smink, fina skor och en fin klänning. Balen i nian ska vara något man verkligen kommer ihåg. Jag vill komma ihåg den som något roligt och fint. Men då måste jag göra något för att det ska bli så också! Det jag kan göra är u att gör mig själv fin, det ska jag försöka med iallafall. Kan bli riktigt svårt men man kan ju iallafall pröva!


Hittade en brudklänning som är ungefär en sån som jga vill ha, fast jag vill såklart ha kortare. Den ska vara till knäna eller lite längre. Men annars är det typ samma.


Snart ska jag iväg och käka lite med Jonna innan träningen =) Roligt roligt.


xoxoLinn

Ge mig en bra anledning till varför du beter dig som du gör...

Hur länge ska du vara falsk mot mig och alla andra?
Jag orkar faktiskt inte med att du i ena sekunden snackar så mycket skit man bara kan om en människa
Och i andra sekunden så är det som att du älskar den.
Är det så man ska göra?
Är det lättare att ta en av dina bästa vänners kompisar då?
Är det roligt att såra en som inte har gjort ett skit mot dig? 
Ska man göra som dig, eller är det fel?

Jag vet inte vart jag har dig längre.
Allt är ju bara fel med mig.

Du vet säkert vem du är. Det här har pågått en längre tid. Du tar det bästa ifrån mig.

xoxoLinn

Dumma mig

Oj, nu har jag inte uppdaterat min dåliga blogg på en vecka. Förlåt för det.
Veckan har inte varit så speviell. Spex i måndags. Hade inget med mig eftersom att jag inte sov någonting den natten och typ försov mig. Så, på det foto kommer alla nior i haninge se en osminkad Linn med stora glasögon. Great. För övrigt blev bilden rätt kul iallafall faktiktiskt.

Skolan gå så himmlans snabbt nu innan sommarlovet. Fast när man tänker tillbaka till måndagen känns det som om det var flera veckor sen. Hm´.. skumt va?

Helgens planer.
Idag; försöka städa iallafall lite. Kanske kanske plugga lite. Och sen, senare så ska jag dra till Lisa på Dalarö. Jag, Lisa, Angelica, Johan och Cecilia ska ha en middag tillsammans. Mys, mys, mys.

Idag är det fyra veckor och tre dagar tills vi slutar grundskolan. Wihuuu! Det ska bli så himmla skönt att sluta i våran klass faktiskt. Det finns vissa i klassen som jag verkligen inte står ut med längre. Så vi får väl se vart det bär av i höst, Globen eller Fredrika?


BTW! så Fyller jag år om tio dagar. Lilla jag fyller 15 år. Suck, bara...


xoxoLinn

veni vidi vinci

Denna helg har jag spenderat i Borås. Och vad gör jag i Borås? Tävlar SM såklart. Efter massa chill och fix med hår på lördag kväll var det dags att varva ner och lägga sig och sova. HAHA trodde vi ja. Natten bestod av massa massa skratt och skrik, utanför våra dörrar. Så efter en sömnlös natt med massa värk i hårbotten var det dags att dra sig mot tävlingshallen. När vi kom fram till hallen så var det en stunds vila eftersom att Frida skulle träna och förträna. Efter hon hade gjort det så började vi värma upp och allt det dära. När allt kändes grymt bra vilade vi lite innan vi skulle ut och sätta ribban framför dommarna. Förtränigen gick som en förträning ska vara. Man ska inte sätta allt på förträning. Jag har kommit på att det betyder otur. Senare var det invigning och endast tio tjejer fick representera varje förening. Blev såklart alla 92or från vårat lag. Invigningen var rätt så oplanerad...Efter invigningen var det massa danslag som tävlade och eftersom att det är så tråkigt att kolla på så vandrade vi runt lite i hallen, blev sminkade mm...När all cheerdans var färdig så skulle det normala Cheerleadingen börja. Vi satt och väntade på att Frida skulle komma ut och rocka mattan. Vilket hon gjorde när hon väl kom ut. Första och sista som tävlar individuellt från haninge cheer elite. Frida var grymt bra! Efter hon hade tävlat så var det dax att träna igen men det här gången iför den riktiga tävlingen. Vi var riktigt trötta efter en hel dag med hög volym, springande, svett och allt vad där hör till. När vi hade värmt upp klart så var det bara att ladda inför mattan. Det var såklart svårt utan pernilla. Som tur så finns det ju telefoner att ringa med. Efter ett litet pepp-talk med pernilla så var det våran tur att springa ut på mattan och visa att vi hade blivit starkare än någonsin. Alla var såklart skitnervösa, men när man kom ut till publiken så släppte allt. Som Linda sa, om ni sätter allt har ni chans på både Guldet och mest minnesvärda priset. Med det ekande i huvudet fanns det inget annat alternativ än att sätta allt till 100%.

It´s Disco time baby! Nu var det igång, men det var slut lika snabbt! Kan inte fatta vilken adrenalin man får av detta!

Hur som helst så gick allting jättebra och vi satte allt med ett par småmissar. Vi såg genast att alla andra lagen i våran klass hade blivit så otroligt duktiga! Nu visste vi att vad som helst kunde hända. Det var farligt jämt mellan lagen iår. eftersom att vi tävlade i den sista klassen så behövde inte vi vänta så länge på att prisutdelningen skulle börja, men det betyder också att våran klass räknas upp sist. Spänningen var olidlig. Domarna hade det inte lätt iår asså. Efter ett bra tag så kom resultaten för klassen cheer A junior. Han börjar såklart med tredjeplatsen. Haninge Power cheer and dance. Andra plats Uppsala spirits. Och till slut så var det första platsen. Vi eller Diamonds? Vi visste att allting kunde hända. Jag var så jävla stolt över det vi gjorde på mattan så för mig kvittade det. På första plats Haninge cheer elite. Ingen kan någonsin förstå hur glada vi blev då. Efter att på DM ha kommit sist till att åka till SM och vinna. Helt otroligt grymt. När våran klass hade ropats upp och alla hade gått ifrån mattan så var det dags för det absoluta sista priset. Mest minnesvärda. Lindas ord kom upp i skallen igen. Jag vill ändå inte hoppas för då skulle jag bara ha blivit besviken. Så fort alla har satt sig ner så ropar dom upp det mest minnesvärda laget. Och guess what? Det är vi igen! Det var riktig LYCKA! När man vinner mest minnesvärda så betyder det att man får visa upp sitt program en gång till, men den här gången med massa cheerleaders en centimeter framför näsan. Det var skönt att visa sverige att vi faktiskt är bäst, ännu en gång. Iochmed detta regn av lycka har vi vunnit SM på Cheer A nivå tre år i rad. Hur bra är inte det? Alla år vi har varit junior cheer a så har vi vunnit SM! Amazing..
Finns inte ord för hur stolt jag är över oss alla!
Det tråkiga med den här tävlingen var ju att alla 92or måste lämna oss =( We´ll miss you so fucking muchoooo!!

Så lite kortfattat så har min helg varit så underbar den bara kan bli!

Vi kom vi såg vi segrade!




Bilden; vi vinner Mest Minnesvärda

Video; vi tävlar

xoxoLinn


Tell me how I'm supposed to breathe with no air

Jordin Sparks - No Air feat. Chris Brown


Kvällens låt!


För övrigt så blir det säng tidigt ikväll. Är jättetrött och har en hel dag med plugg framför mig imorgon. Usch....
En timmes träning imorgon också. Absolut sista träningen innan SM!

Who´s the best you´ve ever seen? It´s Cheer Elite Huuuuuuuh


xoxoLinn

Utmanad av Angelica

Tre namn du går under:
1) Linn
2) Glinn
3) Linnsan

Tre saker som skrämmer dig:
1) Höra annorlunda ljud i mörker
2) Knivar
3) To get my hart broken.

Tre saker du har på dig (just nu):
1) universal tröja
2) marinblått linne
3) svarta legins

Tre av dina favoritlåtar just nu:
1) lyssnar på allt just nu
2) -
3) -

Tre sanningar om dig:
1) jag är mörkrädd
2) gråter för pluttsaker
3) jag är typ fortfarande kär

Tre av dina intressen:
1) Cheerleading
2) sjunga
3) shopping

Tre saker du verkligen vill ha:
1) sm-guld
2) pengar
3) En hund...

Tre människor du utmanar:
dom som känner sig träffade?

Veckan

Måndag: Började som vanligt med skola. Efter skolan så skulle vi spela in två låtar till våran vårkonsert. Det gick riktigt bra, och det var faktiskt kul! Den här konserten kommer bli så himmla bra. Dans och sång mixed together. yeah. Efter inspelningen som slutade vid sju, drog jag till Torvalla och köpte glass och chillade med some cheerfriends som också var där tidigare. Vi satt där i en timme innan träningen började. Träningen gick super. Vi gjorde allt, fem gånger på en timme och det känns riktigt bra nu! Efter träningen var det bara att åka hem, duscha och gå och lägga sig. Skönt.
Så i måndags tillbringade jag bara ca en timme hemma haha!

Tisdag: Det mest speciella med den här dagen var nog att vi hade idrott på Torvalla. Helt onödigt typ. Vi skulle springa 100 m, men jag bangade. Jag var så opepp på att springa. Gillar inte Friidrott i huvud taget...
Efter skolan så skulle det egentligen ha blvit dans, summernights. Men jag sket i det och åkte in till stan med natta. Jag skulle kolla på ett par byxor och jacka. Jag hittade en jacka på H&M, men jag ville kolla vidare. Hittade ingen anna och orkade inte gå tillbaka och köpa den. Vi gick in på Weekday och checkade byxor. Naaa... inte så mkt spännande. Natta såg en übergullig jacka som en tjej hade på sig och såg att det var en weekdayskalle på den så vi spanade efter en sån i affären, men vi hittade ingen. Efter det åkte vi hem. När jag kom hem skulle jag egentligen ha pluggat till so-provet, men jag fastnade framför dator.
Efter ett tag, vid klockan nio, så tyckte jag att det var dags att börja plugga. Jag pluggade en hel timme och fick in rätt mycket i huvudet! nice...

Onsdag: Helt vanlig dag i skolan faktiskt. So-provet gick hyffsat bra och jag svarade på alla frågor (wohoo). Efter skolan så var det bara att chilla hemma och vänta på att träningen skulle börja. Ja tro det eller ej, vi har minsann träning på valborg. Det var bara i en timme och kändes lite onödigt. När jag kom hem så skulle jag fixa mig på en knapp halvtimme. Jag klarade det dock. Jag med flera hade en väldigt mysig kväll. Sov with my mates hemma hos angelica.

Torsdag: Vaknade hos angelica. Vi såsade lite i sängen och tog fula och roliga egobilder. Efter ett tags såsande var det dax att börja dra sig hemåt. Och eftersom att jag glömde mitt busskort hemma så hade vi planerat att jag skulle köpa en sms-biljett. När jag kommer på bussen så frågar jag busschaffören hur man gör eftersom att jag inte fattade det. Han lackar typ gärnet och skäller ut mig. HAHA! Orkade inte tjafsa med turken så jag gick tillbaka till angelica och fick ett busskort som går ut idag. Tack för det föresten ! =D
Nu är jag hemma och har just ätit pizza. Idag måste jag börja med mitt idrottsarbete och sen skicka det till michell. wish me luck. HAHA jag kommer misslyckas så hårt

SM:För er som inte vet så åker jag till Borås tidigt lördag morgon. Jag ska tävla SM i cheerleading. Fun fun fun! Kommer hem söndag natt. Så får se hur det blir med skola på måndag asså....


Bilden: Det är typ en sån jacka jag vill ha

xoxoLinn


RSS 2.0