vad i helvete?

Jag hade förberett mig på att få bluetooth på min dator idag men när jag startade upp den i bilen krachade den. PERFEKT! JAg fattade såklart inte det förns vi kom till affären och han sa att han var tvungen att ta in den. Jag blev helt chockad, jag måste lämna in en dator på lagning i ett helt annat land. Detta skulle ta cirka två veckor men jag åker ju härifrån idag! Jag hoppas hoppas att jag får den så snart som möjligt. Men det värsta av allt var att alla bilder och allt sånt skulle troligen fåorsvinna. FANFANFANFANFANFANFANFANFANNFANFANFANFANNFANFANFAN helvete. asså fan då.... Jag kommer kollapsa.


fan ta this shit.


Ivkäll åker jag hem, blir natt-tåget.

Imorgon måste jag dra till butterix och handla kläder, vill du följa med mig???!?!

xoxoLinn
<3

Can I X you?

Sitter här vid fönstret med min dator och ser skolbarnen som traskar hem genom den tjocka snön, SNÖN?!  Ja det är en hel del snö här just nu, och det är ingen slaskig snö heller. Första snön som faller är kramsnö och det har legat kvar hela dagen.
Är Norge möjligtvis kallare än Sverige så att snön kan ligga kvar ett tag till? Hope so.

Just nu håller jag på att kolla upp hur jag och min bror ska ta oss hem. Jag måste nämligen vara hemma till fredag eftersom att  jag ska iväg på ett halloweenparty senare mot kvällen antar jag. Jag har kollat på ett tåg som går klockan 23.10 imorgon, vilket betyder övernattning på tåget, eller de tåget som går tidigt fredag morgon. har dock försökt beställa biljetter men det knasar sig en massa så jag funderar på att bestämma imorgon kväll. Eller?

Orkar nämligen inte åka flyg hem eftersom att ja har datorn med mig och tycker att det blir smått jobbigt att ta in och ut den. haaha, sen är det ju mysigare med tåg.

Ikväll är det pannkaka på menyn, ska bli riktigt gott. Med kanske en klick glass brevid? mums!

Juste, måste ju förstås packa ikväll redan. Imorgon drar vi nämligen och fixar bluetoothen på min dator, hoppas jag.
Sedan skulle jag även behöva släpa med pappa till en maskeradaffär i stan. mmja vi får se hur det blir med det!


Update mamma:
Niklas är grinigare som aldrig förr. Han sitter där och bara rycker på axlarna när man frågar honom något. som vanligt alltså? Patrik är ett riktigt jävla svin och borde ta sig i kragen och växa upp.
Jag är en ängel som vanligt, inget att oroa sig för!

xoxoLinn
<3


Tisdag

Idag har jag gjort absolut ingenting. Jag vaknade runt klockan två (?!), gick upp och åt macka och sen har jag bara suttit och kollat på film och nördat mig framför datorn. Usch, känner mig hemsk, kunde ha gjort så mycket mer. LIKE TRÄNAT, skäms på mig...

Jag har iallfall bestämt min outfit till halloweenfesten på fredag, nämligen fånge. Om jag gör som jag tänkt mig så tror jag att det kan bli bra.

har inget mer att skriva om

kommer hem på fredag typ

"I just wanna X you"


xoxoLinn
<3

Dagens

Dagen startades med att jag fick sova ut ordentligt, eller det kändes som det iallfall.
Efter att jag hade ätit frukost och klätt ¨på mig, drog vi till strömmen och kollade lite. Det blev ingen shopping där idag men vi får se om det blir längre fram i veckan. Efter en fika på deli de luca begav vi oss mot kolboten till en outlet typ. Mina förväntningar var tyvärr för höga men jag hittade iallfall en väska från fris and company.
Efter det åkte vi till ekravein och kusinerna. När jag kom in i köket där einar och pål stod, hälsade jag såklart men pål kände inte igen mig. Han såg lite förvirrad ut och svarade inte ens. Haha! Sen hälsade Einar på mig, - Hej LINN! Pål kollade på mig och såg förvånad ut. hahah roligt roligt. Var iochförsig (?) länge sedan jag träffade kaoset...

Jag fick även lära mig en sak an Eninar, de höll på att göra lökringar och friterade kycklingfiléer. (Fritös-lovers?) Iallafall.... Han förklarade vad han hade som fritering, nämligen öl och mjöl. Ja tro det eller ej. Jag trodde inte alls på honom från början. Men sen började han förklara massa om varför de använde öl istället för vatten. Det var tydligen så att om man tar vatten, så rinner det bara rakt av det som man sedan ska steka. (det var som fan)
Måste helt klart prova en vacker dag, kanske ni också vill göra. Lägger ut receptet från mitt huvud som han förklarade, inte alls svårt haha! =)

En burk öl (33 cl) FOLKÖL! (han använde 3,5%)
Mjöl

Häll i ölen i en bunke, häll sedan i så pass mycket mjöl att det blir kladdigt, inte till en deg men inte löst. Rätt sladdrigt om jag får säga det så.
Låt blandningen stå i minst en halvtimme och sedan är det bara att doppa det man vill fritera i geggan och steka i en vanlig stekpanna.



OBS! Jag smakade den färdiga varan och det var faktiskt gott, man känner inte av ölen eftersom att alkoholen försvinner när man steker det.

Kanske är helt ointressant, men jag tyckte iallfall att det var lite sjukt att man använde öl när mina kusiner är yngre än mig. (pinsamt nog vet jag inte exakt hur gamla dom är!)

Så... När vi kom hem från våran  runda så var det mat som gällde. Pappa, kyckligen var heaven. skitgod.

Och snart är det dags för mig att sova också, imorgon kväll är det middag hos Tante som gäller.

PackARN

Nu ligger jag i min säng och känner att jag verkligen bara måste packa ner allt jag ska ha med mig. Men datorn distraherar mig lite.  Men, jag är bra så jag kommer hinna hur jag än gör.

Tänkte skriva på dataarbetet, idrottsarbetet och samhällsarbetet ¨på tåget. Sen ska jag såklart kolla massa film och lyssna på musik. Datorn följer med (såklart?) så ni kommer nog inte märka av att jag är i ett annat land.

Jag har fastnat på lite låtar hömm

Here I am -Leona Lewis
Jag kan klara av det - Herkules (?!) jag vet
Seasons of love-rent
Jonas Brothers-Play my music

Några av dom.

NEJ NU MÅSTE JAG VERKLIGEN PACKA MIN FUCKING VÄSKA :D

Vi hörs på tåget, när jag har kommit fram, eller någon annan dag.
hihi


xoxoLinn
<3

Foto

Nu sitter jag på fotolektionen och har just hängt in min film i torkskåpet. Den här gången blev det inte alls bra bilder från min sida. Dels för att det ÖSREGNADE när vi var ute och fotade, men jaja... vi får väl se..

Känner en ganska stor press på mig eftersom att jag redan har fått mvg i foto och jag måste hålla det tills ähm forever.
Klockan elva har vi lunch, inget man hurrar för. Dels för att den här skolans mat suger apballe. Men men...

På svenskan och engelskan ska vi kolla på film, förhoppningsvis i våra minibio-salar. Vi ska kolla på "the Beach". Vi har nämligen lässt den på engelska, eller jag har fortfarande inte läst ut det men det verkar rätt spännande.

Efter skolan ska jag typ hem, eller hem till Fanny ett tag. Sedan drar jag mig mot gubbängen med flera. Vi ska kolla på Haninge Musikklassernas höstkonsert. Men som alla vet så kommer dom aldrig kunna bli så bra som vi gamla nior var. Åsa adored us när vi hade konserter.

Imorgon åker jag till Norge, wihu!! Tåget går från stockholms cemtral klockan 14.25. Jag och min kära lillebror niklas ska åka över, och jag tycker fatiskt att det ska bli kul att åka med just honom. Låter nog lite konstigt, men att få lära känna mini egna lillebror lite mer liksom. Det kommer bli roligt tror jag tralalala.

På Fredag måste jag dra mig hemåt igen eftersom att jag ska på Halloween fest på kvällen. och den stora frågan är just vad jag ska klä ut mig till? hmm... förslag någon?

Jag måste verkligen skaffa mig en ny kamera ( en systemo, eller nothing). Men det är inte direkt pengar jag ara tar ut ur bakfickan så. Ähhm. vi får väl se hur det blir med den grejen. Hoppas hoppas hoppas eftersom att det ska bli det enda jag kommer önska mig i julklapp. MOHAHAHAH!

Nu ska jag fortsätta lalla runt här en halvtimme till, sen lunch!

xoxoLinn
<3

no matter what

I will always love you

Jag har inget liv

Idag har jag endast haft två lektioner nämligen engelska och grafisk form. Efter det gick vi och käkade och sen gick jag och Fanny såklart våran runda, eller nja till bänkarna vid natur och teknikhemvisterna. Där går ju alla smarta liksom maha. När vi suttit där ett tag och först träffat på Sara K och sedan Jonathan så begav vi oss till Haninge Centrum i regnet, eller nej juste. Vi gick till söderbymalmsskolan och tog bussen en station. Jag skulle nämligen hämta ut en kofta jag hade lagt undan på Vero Moda. (I will wear it tomorrow!) Ähm sen gick vi runt lite. JUSTE jag köpte ju två baslinnen också på Bik Bok. Det var nämligen på rea. 2 för 99 ;-
När vi hade suttit och geekat oss på en bänk en stund så bestämde vi oss för att dra hemåt.
När jag kom hem deckade jag i sängen och vaknade upp lagom till middag. Jag tror att jag är trött för att jag aldrig gör något roligt längre. Det måste jag fan göra, jag måste skaffa mig ett fucking liv, så är det.

Om en halvtimme ska jag gå ner och kolla på DH och sen får vi se vad som händer, antagligen geeka här eller sova.
Imorgon blir det träning som vanligt och aa.

På fredag åker jag till Norge igen. Skönt och roligt.
Måste åka hem reda på fredagen för att hinna till ett halloween party på kvällen. FUN FUN!!!

nej nu ska jag fortsätta GEEKA ett tag till

Förlåt för flammsigt inlägg, är egentligen inte alls pepp på att blogga.

xoxoLinn
<3

allmänt

Hatar min fucking klenis till kropp. Nu när min fot inte längre känner smärtan eftersom att jag tejpar den som en apa, så fuckar sig armen. Asså jag har verkligen inte tid med fler skador nu. Jag måste vara 100 % hel. speciellt nu.

Träningen idag gick som den gjorde. Är dock lite stolt att jag körde min flickis med pass efter några veckor. snart så kommer den, snart. NÄR JAG ÄR HEL!

Imorgon är det skola som gäller antar jag. Slutar klockan två och har bara tråkiga lektioner hela dagen. Hela tre lektioner har jag. Matte klockan nio, sedan två timmars samhäll och sen en timmes engelska. uschi...

Ikväll är jag sur, som fan. På en viss, USCH JAG HATAR DIG JÄVLA ÄCKEL. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

mm


xoxoLinn
<3

Lördag/Söndag

Gäster kom hit runt klockan tre och fikade och stannade kvar på middag. runt sju tror jag, stack några hem och resten satt och krökade som aldrig förr (ironi). Sen blev dom väl trötta och gick hem och då var det nästa par som skulle komma och kröka gärnet och dom är fortfarande kvar. Under hela dagen har det spelats musik med stark bas så att det dunkar i hela min säng...
Sen börjar jag märka att mamma inte är helt nykter längre heller.. Emil vaknade och jag gick in till honom och sen kommer mamma upp och blir glad? att jag gick in och var med honom lite. Ääääähhm mamma, lite mindre dricka kanske?  hahahha nejdå nu ska jag itne klaga, det är ju trots allt inte alls ofta det händer.

Tänkte faktiskt snart gå och lägga mig eftersom att jag har ppy och vanlig träning imorgon. Jag tänker volta No matter hur ont det gör i min jävla fot, jag ska köra allt. ALLT ALLT ALLT!! fatta.. Känner att dom börjar bli lite irriterade på min fot och att ajg inte kan köra allt så då är det ju bara att stå ut med smärtan, men då får dom skylla sig själva att den aldrig blir bra. hah..

För övrigt så sitter jag med ett otroligt pirr i magen. Ett positivt pirr tror jag, elelr det beror på hur man ser på det hela. Ähm jag ska försöka dela med mig av detta  pirr till den som gör mig pirrig. Om ni fattar? skit samma..

Haha så idag var det en hemmakväll med rärr så roliga människor faktiskt.

ne nu fick jag kramp i magen också, helvete...

God natt på er<3



xoxoLinn
<3

Fredag

Idag har jag som vanligt börjat skolan klockan tio över tolv. Första lektionen var engelska och jag kände att jag var helt jäkla off på hela den lektionen.
Efter det var det matte men vi gjorde inget, som vanligt. Eftesom att det var några som skulle ha utvecklingssamtal.
Sen fick jag ett häfte med nationella prov från 2005 som jag skulle öva på typ. Var såklart itne bara jag som fick det.

Sen när vi skulle gå hem så höll jag allvarligt på att pissa på mig av garv när BratTobbe kom glidandes på mage förbi. AHAHAH asså guuud. Han sprang i korridoren och sen bara slängde han sig på mage och gled. haha det var kul.

Och jo en sak till. FYFAN VAD KALLT DET ÄR UTE! Jag höll på att frysa ihjäl när jag stog och väntade på bussen! hjälp.

Ikväll blir det träning. Vet inte vad som händer efter det. Kanske bara ska vara hemma eller ngt , ahr itne bestämt än.

Nej, nu ska jag fortsätta lalla runt här hemma. Ciao

xoxoLinn
<3


vad tycker ni om den nya designen föresten?!

.---


WHATEVER


What went wrong?

okej, dagen idag har varit jobbig. Otroligt jobbig.
Först åkte jag hem från dalarö runt halv ett. Och ni som har åkt dalaröbussen vet vad jag snackar om. (alla som kör bussarna dit/till kör som några jävla galningar. Snabbt ska det gå. Och sen är det feta slingervägen nästan hela vägen)
Så jag kom fram till handens centrum runt fem över ett, min träning med ppy började klockan två så jag skulle bara hinna hem och sen vända igen så jag lökade i centrum ett tag. Träffade på cissi som jobbade flitigt. Hittade lite grejor som jag måste köpa när jag inte har glömt plånboken...
hur som helst, sen bar det av mot träningen i kvarnbäcksskolan. Och antingen så var det bara jag eller så var ungarna rätt så otroligt jobbiga idag. En stog och sjöng opera typ, en petar mig på skallen och överallt, dom fattar inte vad man ska göra och bla bla bla.. Aja, de är ju trots allt bara barn än så länge...
Efter träningen så fick jag skjuts hem av dessie.
När jag kom hem så la jag mig såklart i sängen med datorn, vad annars? Sedan var det bara att byta om och fixa håret eftersom att vi skulle ha elite cup idag. Det var en "tävling" mellan Hce jra+sra+mixed och twisters sra+jrb. Hela cupen var för i helvete en jävla skandal. Dels för att vi var tvungna att ha våra dräkter på oss. I hate them alot. man känner sig som en uppstoppad älg i den. MEN! som tur är så ska det bli nya dräkter till våren, yes. Hce lag kom i toppen och botten. ähm, ja..

och PÅ allt det här har jag haft en sprängnde huvudvärk. Men inte haft ork att ta tablett. suck.
Nu är det bara att duscha och sova som gäller.


Måste bara säga att jag är grymt äcklad av min bror. EUW PÅ HONOM!

I look like this today


inte pepp på ett jävla piss

vet dock inte varför. Egentligen har det mesta varit bra idag, det var aldeles nyss som mitt huvud fick ryck och nu har jag bara lust att kura ihop mig i ett hörn, för ingenting alls. Vad händer med mig?

This is not the girl I was born to be.


uppochner

vakande för sisådär tio minuter sedan och nu har jag upptäckt att allt i min säng är helt uppochner.
Jag började med att sova åt det andra hållet med huvudet igår kväl. Men nu har jag vaknat åt rätt håll, täcket är helt uppochner, kudden är åt fel håll, min mobil låg inte brevid mig på den sidan ut mot golvet, utan in mot väggen, jag hittade mina shorts som jag sov i under min kudde och linnet jag sov i var mer knas än vad det brukar vara. Hmm... undrar om det här blir en konstig dag för mig?


Idag har jag iallfall bara en lektion. nämligen engelska, tror jag. Sen skulle vi egentligen haft matte men våran mattelärare ska gå igenom det han gjorde med dom som var där i onsdags så han tyckte att vi skulle få lite rast.
egentligen är det helt onödigt att jag ens går på alla mattelektioner. Jag ligger typ 12 sidor före alla andra i matteboken, så jag ska få göra ett prov på allt som jag gjort i det här kapitlet. Ett prov som bara är för mig. moahah, I feel speciell.

Ikväll är det träning som gäller, sista innan söndag då vi har en liten cup med hela våran förening och twisters. Läskigt eftersom att jag har skadat foten. MEN vad gör man inte för att vinna?!

Tänkte att jag skulle hem och läsa de där två böckerna efter skolan. blää..

xoxoLinn
<3

.

lisajohanangelicacecilialinn

abow


.




Dessa har jag gått runt och tänkt på sen igår.

stålhetta i fejjan?

Jag måste sluta skriva i denna blogg. Jag skriver verkligen bara när jag är deprimerad. Hur jävla kul är det att läsa egentligen?

Nu kommer en liten grej som jag stör mig på så jävla mycket och denna gång kommer jag faktiskt skriva ut vem. Det är ingen annan än min bror..

Eftersom att jag har köpt en ny byrå så vill magnus ha min garderob. Ja, sant. han vill inte bara ta över mitt skrivbord utan även min garderob. So what om jag inte andvänder hela, han kan fan inte göra såhär.

Så nu idag när vi satt vid matbordet och han hade ätit klart och gått upp och kollat om jag hade tömt min garderob går han ner igen och frågar om han får lägga i sina kläder och jag säger nej. Inte så ett argt sätt eller något. Jag säger bara nej, låt mig göra klart allt där först. DÅ blir han skitsur och SKRIKER, "fyfan vilken jävla snorunge du är, Jag vill fan bara sparka in ditt ansikte!!"  då sa jag helt lungt tillbaka, "ja men gör det då" då började han mer och mamma försökte liksom få honom att hålla käften. Jag blir så jävla trött på dig, vet du det. Du kan fan inte få som du vill hela tiden, kan du inte bara fatta det?

Ibland är du det enda jag har och ibland vill jag bara döda dig. hur svårt kan det egentligen vara att behandla någon rättvist? Är det svårt Magnus? Är det de?

Anyhow... nu ska jag fortsätta med det som jag häll på med innan detta skedde...

This is me today...
No marcara 2day

usch jag vill bara skriva ut allt, men jag vet ju inte vilka som läser. Jag tänker inte ta den risken. Så aa...

xoxoLinn
<3

Fredag

Orkar inte berätta om skolan...

Var med johan efter skolan iallfall. Vi möttes i handen och kollade lite på hm. Sen gick vi till sabis och köpte glass, B&J såklart. Phish food och baked alaska. Phish food är godare..

Jag har ote lust att skriva om allt annat som händer just nu. Blir bara deprimerad..

SÅ CIAO for a while...

xoxoLinn
<3


torsdag

"Ni två får vara hur mycket ni vill i labbet! Säg bara till så visar jag er vart fotopapper finns."


Idag spenderade jag och Fanny hela dagen i fotolabbet. Först hade vi en lektion på två timmar. Efter det lektionen hade vi lunch och sen slutade vi egentligen men vi gick och frågade stephan om vi fick gå till fotolabbet och framkalla mer bilder.
-självklart! Sa han

Jag är så jäkla glad att jag bytte till media. Det här är vad jag tycker om.

Haha imorgon ska jag och Fanny komma lite tidigare till skolan och förtsätta framkalla våra bilder. I love this shit

Fick även med mig några bilder hem!

nu ska jag göra läxorna...S U C K

xoxoLinn

<3


RSS 2.0