lite uppdatering

Nu har jag varit i Norge snart fem dagar. På dessa fem dagar har jag Fått lära mig grunderna i att köra en bil. Jag gjorde faktiskt bra ifrån mig tycker jag. Jag har inte soppat än så länge, bara massa mat och en grön adidaströja. Sen har jag inte gjort annat än tagit det hur lungt som helst. I´ve been chilling out. 

Idag har jag sittut vid min pappas dator och lekt lite med hans foto program. Eftersom att han har en mac så har inte vi samma effekter och sånt. Riktigt roligt thaha!

Har även fått reda på att jag kan göra mina träningar till skoltid. Man kan välja att ha specialidrott istället för tex ild och musik, och då kan jag göra så att mina träningar blir betygsatta av min tränare. Då får jag mindre tid i skolan, coolt va! Funderar på att gör det men vi får se ;)





xoxoLinn
<3

överlycklig kan man säga

Idag fick jag mitt gymnasieresultat och det första jag såg var att jag faktiskt kom in på mitt förstahandsval som var hotell och resturang i Globen. Jag är så himla glad att jag får gå i en skola utanför Haninge. Det ska bli skönt och roligt att träffa annat folk, få en annan uppfattning på lärare, elever mm...
Ville bara säga att jag kom in där och på alla mina andra val faktiskt!



Greeings from Norway

xoxoLinn
<3

God Morgon!

Sitter här på soffkanten och tänkte skriva ett sista inlägg innan jag drar till Norge.
Igår var jag på svung och dansade eller dom andra dansade för massa mormoner (jag gjorde bara en dans och sen en handvolt xD). Dansen blev lyckad trots lite småfel av alla. Så jag var i Nynäshamn från klockan kvart i tre till klockan elva typ.

Ska packa ner de sista sakerna sen ska jag äta, fixa mig och sen ska jag åka till centralen. Det kommer ta ca sex timmar att åka. Så underhåll mig gärna med mess eller något :)

"Jag kan komma med helt onödiga kommentarer ibland, jag blir sur för ingenting och jag blir avundsjuk för lätt. Strunta i de där kommentarerna som kommer ut ur min mun, jag är alltid sur och grinig, avundsjuka kan man väl inte göra något åt. Men hur som helst så kommer jag alltid känna samma saker för dig som jag gjorde från början. jag.... vil bara vara med dig oscar."


xoxoLinn
<3


Trött men glad

Idag gick jag upp klockan åtta för att fixa mig för en morgonrunda i gallerian. Jag hade verkligen bestämt mig för att jag skulle ha den dära klänningen. Så jag kom dit en kvart innan affären ens öppnade. När jag kom in i affären så märkte jag att dom hade fyllt på med den klänningen jag skulle köpa och att jag egentligen inte alls behövde skynda mig så mkt som jag gjorde för att få tag i den. Hur som helst så stod jag där ett tag och velade med färger, det fanns mänligen två olika. Till slut valde jag den som hade röda,gula och blå blommor istället för lila. Jag är iallafall hur nöjd som helst. bilder får ni se senare när jag orkar ta kort och så.

DAgens planer var ju att ringa en viss oscar och träffa honom, MEN fick just reda på att det är rep i NYNÄS klockan tre. Så jag får se hur det blir, i värsta fall tar jag det imorgon?

Nu ska jag kolla när bussen går dit bort och sen drar jag väl helt enkelt dit med johan...

xoxoLinn
<3

fuckfuckfuckfuckfuck!

Idag var jag som sagt i stan med Natta en stund. Och jag hittade FET MED SNYGGA KLÄNNINGEN PÅ Hm divided. Självklart blev jag osäker om mamma hade lagt in pengar på kontot eftersom att hon legat på sös ett dygn. Så jag var dum nog att inte ens lägga undan den?! så nu går jag runt och klagar på att jag inte gjorde det så bara för det så måste jag be mamma lägga in pengar och sen åka in och kolla om den finns kvar. Jag kommer dö om den int gör det. Det var en slags volangklänning. Volangerna började under tuttarna och gick neråt. Den var sjukt fin och kostar 299 tror jag. Jag måste måste måste ha den nu. Sjukt fiiiiin gaaaaaaaaah damp....

Imorgon ska jag ringa en viss oscar och fråga om han vill träffa mig. Måste träffa honom innan jag åker till Norge på torsdag.

Imorgon kväll är det rep i NYNÄS?! wtf, aa inför svung iallafall. Jag har fortfarande inte fattat varför jag ska vara med, jag ska bara gör en handvolt och en hjulning typ. Aja Lisa får fixa det!

Ikväll ska jag inte göra ett piss, tråk tråk... men borde nog lägga mig tidigare idag för att kunna komma upp imorgon och åka in och köpa den där klänningen!!

Haha förlåt för ett rörigt inlägg!

xoxoLinn
<3

Hemma från landet

Kom hem från landet idag vid två-tre tiden. När jag kom hem så satte jag mig såklart här för att kolla läget med allt. Sen åkte mamma iväg till vårdcentralen eller sjukhuset, vet inte riktigt eftersom att hon fortfarande är kvar. Hon Har haft väldigt ont i lederna vad jag förstår och har inte kunnat belasta handen/händerna och jag tycker verkligen synd om henne! Det är alltid något liksom =( Hoppas allt blir bra iallafall!!<3

Imorgon ska jag gå upp rätt så tidigt för att fixa mig och sen åka till stan med Natalie och shoppa en stund. Senare ska hon iväg på en sminkkurs och jag ska väl hem för att förbereda mig till repet inför svung, jag ska tydligen göra något på slutet eller något, vet inte. Lisa har gjort ett dansnummer som hon ska visa upp på invigningen på svung på onsdag. Man kan väl säga det såhär, lisa ar bäst på att koregrafera danser!

För övrigt så har jag bara tänkt på en enda person idag och du borde fan veta vem du är. Och jag blir så jävla trätt på mig själv att jag alltid förstör allt när det har blvit bra. Vad fan tänker jag med, jag antar att jag vill att du ska bry dig. Jag tycker om dig så himla mycket! Kan du inte bara fatta det?
"jag betydde ingenting men du var hela min värld" du vet vilken....

På torsdag åker jag till Norge en stund, vet inte hur länge men det blir nog en stund. Måste få vara ensam lite med pappa och ha det bra. Ska faktiskt bli riktigt kul att åka dit eftersom att jag inte har träffat pappa sen SM. Och jag blev sjukt glad att han kom och kollade när ingen annan gjorde det... Så är hemma i tre dagar till, säg hejdå till mig kanske? (a)

xoxoLinn
<3

Jag kokar

Hur kommer det sig att jag alltid blir sur och irriterad när du kommer hem? Varför är Emil extra jobbig när du är hemma? Varför vill jag bara bort när du är hemma? Varför bryr jag mig om dig när jag bara får massa skit tillbaka? Varför ska du alltid trycka ner mig?

Jag planerade att åka iväg till pappa en stund. Bara han och jag, umgås lite. Men vad får man höra när DU kommer hem. Du ska väl inte åka till pappa, för jag och tomas ska dit och du får inte någon plats att sova på om du ska vara där. Bara så att du vet.

Vad fan är ditt problem, du fattar väl själv att du inte bara kan ta med en kompis och åka till pappa i norge. Vad fan tror du att du är? Jag vill verkligen bara skjuta dig just nu. Du kan dra åt helvette, vet du det? FYFAN för dig.

För övrigt så ska jag snart höra av mig till johanna och sen ska vi leka lite. Hon åker nämligen till Åland imorn så då får man passa på när hon väl är hemma. För sen åker ju jag iväg.


BTW alla från stunten som ser detta. Vi ska träna, men jag tänkte att det kanske kunde ta och bli lite bra väder så kan vi träna ute =) Hör av er när ni har tid och vilja att träna så gör vi det!

Dagens köp: Vita trosor och ett tublinne från JC i Farsta.

xoxoLinn

Asos

Var inne på Asos aldeles nyss och kollade på bland annat skor. Det finns faktiskt en hel del som inte skulle sitta fel på foten i sommar. Dessutom hittade jag några par som såg riktigt roliga ut. Det måste ha en anledning till varför dom ser ut som dom gör, eller är det bara framtidens klackar? Haha här får ni se;


Sen hittade jag ett par skor som jag vill ha nu på en gång också såklart. Bland annat dessa fräninga Converse Allstars.

Skicka gratis sms från GratisSMS.se!

Känner du för lite Gratis SMS? Kolla in det här!

Fredag den 13:e

Har du någonsin fått en känsla som får dig att tänka efter, finns det någon som bryr sig? Den tankeställaren fick jag idag. Jag vet allvarligt inte var som händer mellan mig och vissa kompisar. Speciellt dig, du var alltid där för mig förut. Du var den jag kunde gå till varje dag och fortfarande vara välkommen hos. Med dig hade man aldrig tråkigt. Kommer du ihåg oss? Kommer du ihåg den gången vi för första gången träffades? Kommer du ihåg när vi var 9 år och var helt galna? Kommer du ihåg att du brydde dig om mig? Kommer du ihåg den dagen allt detta ändrades? Kommer du ihåg mig?

Johanna Jansson, vad har hänt?



xoxoLinn

*

Vad ska man tro, vad ska man hoppas, vad ska man vilja?


*****

Jag ser och hör ditt namn överallt. Är det jag som bara tänker på när folk säger ditt namn eller lyssnar jag bara när folk säger det?
Jag måste fan vara helt sjuk i huvudet, förlåt för att jag är jobbig mot dig.


Sommaren 07 var med dig

Även fast jag vet att det aldrig kommer kunna bli som förr, vill jag ändå ha en chans att prova igen.

Sommarlov

Idag har vi haft skolavslutning som de flesta skolor i haninge har haft. Eftersom att vädret var lite si sådär fick vi vara inne i gympasalen, för andra året irad. Det har ju liksom varit strålande sol jätte länge tills idag. Hur som helst så blev det faktiskt rätt ok att vara där inne. Massa framträdanden, tal och prisutdelningar. Våran klass fick sammanlagt tre pris? Det första var för att vi vann hela brandbergsmästerskapet, det andra var till johan för att han var sportlig eller något och det tredje priset gick till Sandra för att hon har utvecklat sig så mycket från förra läsåret. Grattis till er! Och självklart Grattis till klass 9E, in your face 9F! :)

Som vanligt så slutar man ju alltid i klassrummet med fika, tal, diplom, betyg och sist men verkligen inte minst, TÅRAR. Det har fortfarande inte slagit mig att jag inte kommer träffa alla i klassen på samma sätt något mer. 9e är historia. Jag kommer sakna er så himla mycket. Man kommer aldrig mer få höra allas tjat på varandra, bellas "men håll käften", olles tråkiga kommentarer, simons onödiga kommentarer, sandras garv, åses "men kan ni inte tysta", när johan avbryter på helt fel ställen och allt annat. Jag fattar fortfarande inte, i höst kommer vi alla gå i olika skolor.

Philippa cecilia mattias sara josef sandra gabriel johan bea angelica linn sara lisa fanny olle jonte emil bella ida towe  benjamin simon
kärlek till er<3


xoxoLinn


Bal ikväll

Nu är det fyra och en halv timme kvar tills vi ska vara där och mingla med niorna.
Tänk om man kommer dit helt överfixad, eller tvärt om. Jag har ingen aning om hur alla andra ska se ut heller, men det kanske är roligare? Känns som om denna kväll kommer bli helt super. Det lilla sorliga är att det är ju faktiskt sista kvällen med hela klassen. Det kommer inte bli något mer 9e utav oss. Vi sprids i alla möjliga olika skolor nu. bla bla bla...

9e best class ever found, eller vad säger ni ?

Klassens spexfoto och sista riktigta gruppbilden. :)


xoxoLinn 


Söndag

Söndag och sista träningen med jra innan sommarlovet eftersom att jag har "bal"/avslutningsmiddag imorgon och hinner inte till träningen.

Klänningen är fixad, jag vet hur jag ska ha håret, skorna är klara, smyckerna är spikade. Det är bara sminket som fattas men jag tror inte att jag gör det så himlans speciellt.
Vårat "gäng" ska gå tillsammans iallafall.

Det är så overkligt att dagen man har länktat efter i tio år, har kommit. Dagen man går ut hela grundskolan. Det känns underbart skönt. 

Det är  sommarlov i övermorgon och senare på kvällen blir det roligt med rätt så många ifrån klassen? Mig, cecilia, lisa, angelica, johan, towe, MATTIAS? hahah med flera. Skulle vara roligt om så många som möjligt kom med :)

Dagens planer:
STÄDA MITT RUM FAN!
Träning vid SJU( ny tid idag flickor)
sen var min sista plan att ligga och sola innan träningen, men molnen förstörde den planen :(

Mysig dag på tomten i hettan.

xoxoLinn

NY DOMÄN

Nu är det såhär att jag fifflade runt lite på andras bloggar och skulle logga in själv. Denna bloggare hade bytt domän, så jag lyckades också göra det. Så där har ni svaret till att min blogg inte funkade ett tag idag.


saltvatten från ögat

Vad är det som händer?

Jag hör ett eko i mitt huvud med många olika åsikter
De försöker överrösta varandra och jag får inte en chans att tänka klart.
Om du bara kunde hjälpa mig lite på traven
Lyssna på mitt svar till din fråga eller säg vad du själv tycker.

Felet är inte att du har gjort något, verkligen inte. Grejen är den att du inte gör något alls...






RÖRIGT INLÄGG

Skolan idag har varit rätt chill. Försov mig så första lektionen rök. Andra lektionen var bild och där kollade vi på film typ. Sen var det engelska och då fick var och en reda på vad dom hade fått för betyg i engelska. Blev lite sur att hon inte höjde mig bara för att jag slängde lite med min papper på min redovisning -.- Anyway, sen var det lunch, det var gott. Efter lunchen hade vi egentligen musikteori men sofia var inte där så vi fick ha janine igen och vi hade engelska i tjugo minuter. Efter engelskan var det No och vi skrev en utverdering om Victroria sen gick vi typ. Sen var det SO och då fick vi tillbaka massa saker som vi hade skrvit när vi var yngre. Jag fick dock inga roliga saker eftersom att jag började i den klassen i sjuan. Efter so:n drog vi till handen centrum och jag skulle handla en klänning. När vi kommer fram till handen ringen Åse till Angelica och ber oss att komma tillbaka och äta korv? Så vi gick in och köpte den dära klänningen och sen åkte vi tillbaka till skolan och åt korv med konstiga pålägg eller vad man ska säga. Det var inte ketchup och senap utan något spanskt. Efter spanskan drog jag till handen igen. Jag började få skavsår och det var inge skönt så jag bara gick in, köpte en AXELBANDSLÖS BH och en vanlig BH. Äntligen säger jag! Jag har letat som en galning efter vita axelbandslösa Bh.ar. Jag köpte dock en svart istället men det är same shit. Så nu har jag en avlutningsklänning och den dära Bh:n.


Nu har jag just ätit stuvade macaroner med korv. Ska ta och börja byta om för att hinna gå till bussen mot träning om en kvart!

Höres nog ikväll!

xoxoLinn


tidig kväll ikväll

Ikväll är det dags att vända på dygnet. Efter att ha gått och lagt sig efter att solen gått upp två dagar i rad kan det vara bra att lägga sig tidigt och komma in i rytmen igen. Morgondagen kommer vara som alla andra måndagar, sådär sega. Imrogon skickas dock betygen ut och jag kan efter ett år andas ut på riktigt. Nian har varit skoj men stressig. Vi i klassen har faktiskt kommit varandra närmare, även om inte vill tro på det själva. Jag har faktiskt aldrig ångrat att jag började i eran klass. Vi har våra stunder där man vill att alla bara kan dra åt helvette men sen kommer de där unika ögonblicken då vi faktiskt tycker om varandra ganska mycket!

Sommarlov ska bli skönt och jag har mycket jag vill göra. Jag vill följa med dig till tjotahejti. Jag vill vara i din närhet, vila i din famn.
Jag vet att jag måste ta intiativ och verkligen berätta för dig hur jag egentligen vill ha det. Sist var jag rädd, rädd för att bli sårad. Du var för bra för att vara sann för mig. Du var den jag hade letat efter.
Varför tror du annars att jag inte vill släppa taget om dig? Jag har förstått, efter massa knivar i hjärtat, att du var på riktigt.
Kan vi någonsin få tillbaka det vi en gång i tiden hade, det som var så underbart bra. Bla bla bla bla tänker säkert du.... Men jag har så mycket jag vill säga till dig, men som aldrig riktigt kommer fram när jag väl står där framför dig. Du kanske kommer tro att jag bara snackar massa skit , men en sak ska du veta, jag saknar dig mer än vad ord eller känslor kan ge. Överdrev jag nu? Nej det gjorde jag faktiskt inte. Hur som helst hoppas jag att du läser detta och kanske kan få en liten uppfattning om det hela.


På bilden; Lisa, Tanten(andreas i 7e) och Linn
klicka på bilden så blir den större :)


Ännu en gång..
xoxoLinn


Planer

Jag har klarat av allt som jag skulle göra idag, förutom att städa rummet. Jag var nästan lite pepp på att verkligen ta tag i mitt rum men det blev liksom aldrig av. Jag lade allting i soffan och nu ligger det där. Tror att jag tar ner smutskläderna snart iallafall.

Imorgon måste jag antingen åka in till stan eller bara till Handen centrum. Jag måste nämligen köpa lite grejor, bland annat en avslutningsdress. Den ska inte vara för speciell men ändå synas. Sen mååste jag hitta en axelbandslös BH eftersom att jag hade tänkt att köpa en tubklänning och sen ska jag ha tub på balen.



Idag har jag BARA tänkt på dig. Jag började undra om det som hände inte hade någon betydelse? Var jag bara en av många andra? Vad betyder jag för dig?

När du ringde mig igår fick jag så himla många olika känslor på en och samma gång. Jag blev ledsen för att jag inte fick vara med dig, jag blev glad när jag hörde att du var glad och började skratta. Om du kunde inse att jag saknar dig mer än vad ord kan ge.
När jag är med dig mår jag som bäst.
Suger dock att du ska iväg och jobba en hel månad under sommarlovet borta i tjotahejti....

xoxoLinn

Gott och blandat

Mysig natt hörru.




 

Dagens måste göra!
Skicka idrottsarbetet!!
städa mitt rum
skicka hkk arbetet till Jenny, om maträtterna.
gå på träningen vid fyra





 

BTW!
jag tycker om dig, om du inte redan visste det <3


xoxoLinn

RSS 2.0