Sommarlov

Idag har vi haft skolavslutning som de flesta skolor i haninge har haft. Eftersom att vädret var lite si sådär fick vi vara inne i gympasalen, för andra året irad. Det har ju liksom varit strålande sol jätte länge tills idag. Hur som helst så blev det faktiskt rätt ok att vara där inne. Massa framträdanden, tal och prisutdelningar. Våran klass fick sammanlagt tre pris? Det första var för att vi vann hela brandbergsmästerskapet, det andra var till johan för att han var sportlig eller något och det tredje priset gick till Sandra för att hon har utvecklat sig så mycket från förra läsåret. Grattis till er! Och självklart Grattis till klass 9E, in your face 9F! :)

Som vanligt så slutar man ju alltid i klassrummet med fika, tal, diplom, betyg och sist men verkligen inte minst, TÅRAR. Det har fortfarande inte slagit mig att jag inte kommer träffa alla i klassen på samma sätt något mer. 9e är historia. Jag kommer sakna er så himla mycket. Man kommer aldrig mer få höra allas tjat på varandra, bellas "men håll käften", olles tråkiga kommentarer, simons onödiga kommentarer, sandras garv, åses "men kan ni inte tysta", när johan avbryter på helt fel ställen och allt annat. Jag fattar fortfarande inte, i höst kommer vi alla gå i olika skolor.

Philippa cecilia mattias sara josef sandra gabriel johan bea angelica linn sara lisa fanny olle jonte emil bella ida towe  benjamin simon
kärlek till er<3


xoxoLinn


Kommentarer
Postat av: Olle

Kärlek till dig med <3

2008-06-11 @ 13:41:30
URL: http://noposo.blogg.se/
Postat av: Lisa

<3

Älskar dig jätte jätte mycket!

2008-06-11 @ 18:29:26
URL: http://lisakk.blogg.se/
Postat av: Fanny

Bara ren kärlek till dig också Linn.

2008-06-18 @ 17:59:23
URL: http://lillad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0